Слухати радіо RadioKOR

Саме під такою назвою 1 жовтня проходив урочистий захід до Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветеранів у Коростишівському територіальному центрі.

На свято завітали ті, чия самовіддана праця, мужність і терпіння стали основою благополуччя нашої країни – люди поважного віку.

Прийшли  віддати свою шану і повагу людям, за спиною у яких великий життєвий шлях, представники районної та місцевої влади: Наталія Нагорна, заступник Коростишівської РДА, Валентина Бондарчук, начальник відділу організаційно-методичної роботи виконавчого апарату Коростишівської районної ради, Іван Кохан, міський голова Коростишівської ОТГ, Юрій Денисовець, заступник міського голови та Олена Грищук, начальник управління праці та соціального захисту населення. Кожен з них мав можливість сказати теплі слова вдячності за вклад у розвиток району, за багаторічну важку та добросовісну працю, слова подяки за доброту і мудрість.

У залі вітали тих, кому довелося відновлювати зруйновані міста і села у післявоєнні роки, хто будував заводи, школи, ростили хліб, вкладали сили і душу у виховання дітей і внуків, передаючи кращі людські якості саме нашому поколінню.

Також вшанували ветеранів праці та Великої Вітчизняної війни, які вистояли у ті тяжкі часи й відстоювали мир на нашій землі. Присутні у залі не могли стримати сліз, коли згадали тривожне сьогодення, коли гинуть найкращі сини України.

Особливу вдячність виразили Раїсі Василівні Оникієнко, голові Ради ветеранів, за невичерпну енергію, життєвий досвід, як взірець підростаючому поколінню, яка опікується та переймається долею ветеранів війни і праці нашого району.

Привітати зі святом приєдналося і підростаюче покоління Будинку дитячої творчості та дитячої музичної школи, а також Василь Козлюк, Валентина Власюк та Володимир Грищенко.

Після урочистого свята учасники заходу були запрошені на виставку робіт народної творчості «Фестиваль милосердя та добра».

Фоторепортаж ви можете побачити у Facebook у  загальнодоступній групі Korostyshiv NEWS.

Реєструйтеся на нашому сайті radiokor.com.ua , приєднуйтеся до загальнодоступної групи Korostyshiv NEWS  та будьте завжди у центрі подій Коростишівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *