Слухати радіо RadioKOR

Майбутнє КП “Комунальника”, доля районної лікарні, екологічна катастрофа у громаді: все це вирішувалося 15 жовтня на 82 сесії Коростишівської міської ради 7 скликання.

0

В.о. директора КП «Комунальник» , вже вкотре, звернувся до депутатів міської ради із запитанням: «Коли буде відновлене фінансування підприємства?». А, при розгляді питання про внесення змін до міського бюджету Коростишівської об’єднаної  територіальної громади на 2019 рік, начальник фінансового управління  міської ради Артем  Якименко проінформував депутатів про фінансовий стан, включаючи  жовтень місяць.   Детальніше:

 

Активні обговорення  відбулися навколо питання про загальне Положення про порядок надання в оренду окремих елементів благоустрою комунальної власності на території ринків Коростишівської міської ради. В обговорення включився присутній у залі актив працівників ринку. Депутати довго не могли дійти згоди щодо  даного рішення та все ж, прийняття відбулося. Та чому міський голова готовий був подати у відставку? Про все це детальніше:

Слідуюче не менш важливе обговорення було про звернення Коростишівської міської ради щодо передачі КНП ЦРЛ ім. Д.І.Потєхіна Коростишівської районної ради. Враховуючи мінімальну присутність депутатів, рішення ніяк не набувало позитивного результату. Та після виступу Олександра Веселовського, головного лікаря ЦРЛ, рішення було прийняте позитивно. Детальніше:

Отже, з метою забезпечення стабільної роботи районної лікарні, Коростишівська міська рада вирішила клопотати перед Харитонівською громадою та сільськими радами району щодо прийняття рішення про попереднє погодження на передачу із спільної комунальної власності територіальних громад сіл, міста Коростишівського району у власність Коростишівської об’єднаної територіальної громади КПН центральну районну лікарню ім. Д.І.Потєхіна та звернутися до Коростишівської РДА, Коростишівської районної ради щодо передачі із спільної комунальної власності територіальних громад сіл, міст Коротишівського району у власність Коростишівської ОТГ КНП ЦРЛ з комплексом будівель та споруд.

У разі погодження  громадами клопотання, Коростишівська міська рада гарантує в подальшому укладення угоди про співробітництво.

Одним із доповнень до порядку денного було включено звернення від громади, яке зібрало більше 700 підписів стосовно сміттєвої катастрофи.  На сесії міської ради були присутні  представники громади та ФОП. Яку допомогу у вирішенні даної проблеми пропонує підприємець? Детальніше:

Депутати, заслухавши пропозицію, вирішили, після детальнішого вивчення умов договору, розглянути дане питання на слідуючому засіданні.

Основна частина земельних питань, винесених земельною комісією на розгляд сесії, що склала половину всього переліку порядку денного, була прийнята, деякі були відкладені на довивчення, або відхилені.

Останні 4 питання не були розглянуті, оскільки було оголошено перерву через відсутність кворуму. Чекаємо продовження.

Реєструйтеся на нашому сайті radiokor.com.ua , приєднуйтеся до загальнодоступної групи Korostyshiv NEWS  та будьте завжди у центрі подій Коростишівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *