Слухати радіо RadioKOR

Відкриття сезону полювання завершилося вбивстом.

0

10 листопада у лісовому масиві на межі Коростишівського та Радомишльського районів під час полювання виник конфлікт між єгерями та мисливцями. У результаті смертельне вогнепальне поранення отримав директор громадської організації “Радомишльські мисливці”, ще одного чоловіка з тяжким пораненням госпіталізовано. Учасники події доставлені до Коростишівського відділу поліції, де триває встановлення усіх обставин.

Про це повідомляє прес служба поліції Житомирської області.

“Близько 11.30 на спецлінію “102” надійшло повідомлення від єгеря  Слободецької районної громадської організації “Радомишльські мисливці” про виявлення у лісовому масиві Радомишльського району на території приватних угідь браконьєрів та конфлікт з ними із застосуванням зброї.

На місце події виїхали та працювали слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції в області та Коростишівського відділу.

Попередньо встановлено, що між сторонами виник конфлікт, у ході якого було застосовано вогнепальну зброю. У результаті смертельну травму отримав 41-річний киянин. Також ще одного чоловіка, 52-річного жителя Київської області, було госпіталізованого з тяжким вогнепальним пораненням.

Інші учасники конфлікту доставлені до поліції для встановлення усіх причин та обставин події. Усі вони жителі Радомишльського та Коростишівського районів віком від 17 до 55 років.

Попередня кваліфікація події – ст. 15 (Замах на злочин), ст.115 (Умисне вбивство) та ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Реєструйтеся на нашому сайті radiokor.com.ua , приєднуйтеся до загальнодоступної групи Korostyshiv NEWS  та будьте завжди у центрі подій Коростишівщини.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *