Слухати радіо RadioKOR

У Коростишівському районі поліцейські вилучили з будинку подружжя наркосировину

0

22 грудня, відпрацьовуючи виклик щодо сімейного конфлікту в одному із сіл району, правоохоронці виявили у будинку ще й чималі запаси сухої коноплі. Розпочато кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області:

“Увечері до Коростишівського відділу поліції надійшло повідомлення сімейний дебош за місцем проживання подружжя у с. Козіївці. Для з’ясування обставин за вказаною адресою виїхали працівники чергового наряду сектору реагування патрульної поліції.

У ході спілкування із 24-річним чоловіком правоохоронці помітили у кімнаті будинку ємності із рослинною сировиною, зовні подібною до коноплі. Господар зізнався, що зберігає суміш для власного вжитку і має ще запаси.

Для подальшого документування обставин на місце події було викликано слідчо-оперативну групу поліції. У ході огляду з будинку подружжя правоохоронці вилучили загалом близько кілограма сухої подрібненої коноплі. Рослинну суміш направлено на експертне дослідження.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.

За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом, виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років.”

Реєструйтеся на нашому сайті radiokor.com.ua , приєднуйтеся до загальнодоступної групи Korostyshiv NEWS  та будьте завжди у центрі подій Коростишівщини.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *