Слухати радіо RadioKOR

8 громад Житомирської області отримали підтримку Програми «U-LEAD з Європою».

0

У квітні 2019 року команда напряму з покращення якості адміністративних послуг Програми «U-LEAD з Європою» оголосила четвертий раунд відбору громад для надання допомоги у модернізації та створенні ЦНАП.

Комісія з відбору у складі експертів Програми, представників Секретаріату Кабінету Міністрів України, Мінрегіону та Мінекономрозвитку проаналізувала 179 заявок із 24 областей України та відібрала 150 заявок для подальшого аналізу спроможності громад та розробки Технічних Завдань для створення чи модернізації ЦНАП.

За результатами візитів експертів Програми у громади розроблено та затверджено 125 Технічних Завдань на створення чи модернізацію ЦНАП, із розподілом зобов’язань між Програмою та громадою.

8 громад Житомирської області ввійшли у список громад партнерів Програми у Раунді 4, які отримали Технічне Завдання на створення/модернізацію ЦНАП – Баранівська, м.Бердичів, Брусилівська, м. Коростень, Миропільська, Пулинська, Райгородська, смт. Ружин. Коростишівських  громад у цьому списку немає.

Джерело: https://decentralization.gov.ua/news/12071

Реєструйтеся на нашому сайті radiokor.com.ua , приєднуйтеся до загальнодоступної групи Korostyshiv NEWS  та будьте завжди у центрі подій Коростишівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *