Слухати радіо RadioKOR

І знову сесію міської ради не проведено через відсутність кворуму

0

Сьогодні, 21.02.20р знову не змогли розпочати 91-шу сесію Коростишівської міської ради 7 скликання, яка мала відбутися ще у вівторок 18 числа. Уже другий раз за цей тиждень депутати не можуть зібрати кворум, щоб вирішити ряд важливих питань, від яких залежить робота комунальних підприємств, закладів освіти, охорони здоров’я.

Наталія Єсипчук, секретар міської ради, зауважила, що депутати мають розуміти, яку вони взяли на себе місію, обравши статус депутата. При цьому, присутніми у залі  було зазначено, що маніпуляції щодо кворуму виникають уже неодноразово, що й блокує роботу громади. І це не просто збіг обставин, впевнені чекаючі.

Своє обурення висловлювали і представники громади, громадських організацій, підприємств, установ щодо неповаги до своїх виборців окремих депутатів, для яких відсутність на засіданнях уже стало закономірністю.

Тож, сесію вкотре перенесли на вівторок 25  лютого, з надією, що  все ж таки її вдасться провести.

Реєструйтеся на нашому сайті radiokor.com.ua , приєднуйтеся у Facebook до загальнодоступної групи Korostyshiv NEWS  та будьте завжди у центрі подій Коростишівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *