Слухати радіо RadioKOR

На Коростишівщині директора товариства підозрюють у заподіянні державі шкоди на суму понад 13,6 млн грн 

0

У четвер, 20 лютого 2020 року, Коростишівською місцевою прокуратурою погоджено підозру директору суб’єкта господарювання у скоєнні злочину за ч. 1 ст. 239-1, ч. 1 ст. 240 ст. 254 КК України (незаконне заволодіння ґрунтовим покривом (поверхневим шаром) земель, що створило небезпеку для довкілля; порушення встановлених правил охорони надр, що створило небезпеку для довкілля; безгосподарське використання земель, що спричинило порушення структури ґрунту).

Про це повідомляє прокуратура Житомирської області:

“За даними досудового розслідування, директор товариства з обмеженою відповідальністю організував на земельній ділянці лісогосподарського призначення, яка перебуває у користуванні ДП «Коростишівський лісгосп АПК» Житомирського обласного комунального агролісогоподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради незаконний видобуток корисної копалини (піску) без дозвільних документів.

Так, протягом 2017-2018 років незаконно видобуто корисної копалини (піску) в розмірі 25, 42 тис м3, унаслідок чого державі завдано шкоду на суму понад 13, 6 млн грн.

Протиправні дії викрито прокуратурою спільно із слідчими Коростишівського ВП ГУНП в області та УСБУ в області.

Досудове розслідування триває.

Органами прокуратури області і надалі вживатимуться рішучі заходи щодо виявлення та припинення незаконного видобування корисних копалин у регіоні.”

Реєструйтеся на нашому сайті radiokor.com.ua , приєднуйтеся у Facebook до загальнодоступної групи Korostyshiv NEWS  та будьте завжди у центрі подій Коростишівщини.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *