Слухати радіо RadioKOR

З 18 березня на Житомирщині заборонені приміські, міжміські та міжобласні перевезення

0

Уряд прийняв рішення про заборону пасажирських перевезень та обмежив кількість учасників масових заходів 10 особами. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України на Житомирщині, які і по всій території країни, з 18 березня по 3 квітня 2020 року заборонені регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному та міжобласному сполученні.

«На виконання доручення Президента України та рішення Державної комісії з питань ТЕБ і НС Кабінет Міністрів прийняв рішення щодо обмеження пасажирських перевезень на території України для запобігання поширенню коронавірусної інфекції», – повідомляє Урядовий портал.

Постановою введена заборона залізничного, авіа- та автобусного міжміських та міжобласних пасажирських перевезень, а також робота метрополітенів.

Документом, зокрема, заборонено з 18 березня по 3 квітня:

  • на усій території нашої держави регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні;
  • перевезення більше 10 пасажирів одночасно в трамваях, тролейбусах та автомобільному транспорті, в автобусах, які виконують регулярні пасажирські перевезення на міських маршрутах.

З 18 березня 2020 року до прийняття окремого рішення заборонено перевезення пасажирів залізничним транспортом в усіх видах внутрішніх сполучень (приміському, міському, регіональному та дальньому).

При цьому АТ «Укрзалізниця» дозволено здійснювати окремі пасажирські рейси у внутрішньому залізничному сполученні, рішення щодо яких приймається в кожному окремому випадку за погодженням з Мінінфраструктури та МОЗ, або ж міжнародному залізничному сполученні за погодженням Мінінфраструктури, МЗС та Держприкордонслужбою.

Контроль за виконанням даної постанови Уряду покладено на МВС та Національну поліцію.

Джерело: веб-сайт Житомирської обласної адміністрації

Реєструйтеся на нашому сайті radiokor.com.ua , приєднуйтеся у Facebook до загальнодоступної групи Korostyshiv NEWS  та будьте завжди у центрі подій нашого регіону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *