Слухати радіо RadioKOR

Всесвітній день батьків з’явився в системі міжнародних  свят ООН в 2012 році. Символічно, що відзначається він 1 червня — в той же день, що й Міжнародний день захисту дітей.

Вже давно доведено, що досвід дитини, отриманий нею у стосунках з  батьками, є фундаментальним для всього її подальшого життя. Для дитини життєво необхідно, щоб батьки її любили. Діти, які відчувають батьківську любов і родинне тепло, зростають відкритішими до світу і добрішими.  Мудрі батьки ставляться до дитини доброзичливо, дбайливо, дають їй можливість відчути, що вона потрібна, що її приймають.

Весь всесвіт для маленької дитини – це її сім’я. Тому не викликає сумніву те, наскільки великий вплив особистості батьків на дитину і які є для неї джерелом необхідного життєвого досвіду.

Статус батьків, їх єдності, зобов’язання і відповідальність, хвилюючі переживання і турбота про благополуччя підростаючого покоління, є абсолютно природний стан життя для багатьох з нас. Це радість і нескінченне щастя! Сенс життя і її найбільш явна й практична надія.

Шанування батьків — один з найсвятіших обов’язків дітей. Батько й матір — найрідніші і найближчі кожному з нас люди. З них починається родина, що є святинею людського духу, хранительницею благородних почуттів: любові, вірності, синівської та дочірньої вдячності.

Батьки і діти, діти і батьки… Все це об’єднується назвою — рід, а рід до роду з’єднується у повноводну річку — наш народ. Буде міцна родина — буде і славна Україна.

Будьте з нами: radiokor.com.ua , у Facebook група Радіо Коростишівщини/ Korostyshiv NEWS

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *