Слухати радіо RadioKOR

Команда ТОВ «Коростишівземінвест»: «Щиро дякуємо своїм орендодавцям за тривалу довіру та партнерство!»

0

З ЛЮБОВ’Ю ДО ПАЙОВИКА

         Підвівши підсумки, що зроблено товариством за рік, керівник вирішив прозвітувати по кожній сільській раді, на землях якої вони працюють, а таких 7.

 По Козіївській сільській раді інформацію на сайті вже висвітлили (стаття  “Я хочу робити добро там, де я працюю…”). Продовжуємо по слідуючим селам.

Від імені всієї команди професіоналів агровиробництва говорить генеральний директор Олександр Вознюк: «Це дійсно так. Сьогодні говоритимемо про Городську сільську раду.  Ми повністю виконали усі зобов’язання та виплатили орендну плату за користування орендованими земельними частками (паями) за 2018 рік, сплачено понад один мільйон гривень (і це після оподаткування). Товариство виконує свої зобов’язання, а також постійно дбає про потреби своїх пайовиків. Так, цього року видано матеріальної допомоги (на лікування, поховання та ін.) по семи сільрадах, в т. ч. й Городській, 2 мільйони (!) 408 тис. 537 грн.

Окрім того, «Коростишівземінвест» є сумлінним платником податків, які йдуть у казну району та місцевий бюджет. Єдиного податку, податку за користування невитребуваними ділянками, ПДФО та військового збору сплачено у сумі 996 тис. 188 грн., в тому числі до Городської сільради – 246 тис. 161 грн.

Стабільно виконуються домовленості по соціальних угодах. Оплачено стелажі та дошки, електром’ясорубку в НВК, на день села для потреб сільської ради подарували бензопилу. Ще маємо на меті оплатити матеріали для будівництва церкви.  Товариством проводяться й роботи з підсипки та грейдерування місцевих доріг. Звичайно ж, і на Новий рік дітки отримають святкові подарунки від нас (це вже стало доброю традицією).

Від імені колективу ТОВ «Коростишівземінвест» сердечно дякую сільському голові Оксані Михайлівні Валаш за розуміння, підтримку, співпрацю та допомогу.

У поточному році товариство вирощувало на землях Городської сільради сою та соняшник. На зиму вже посіяна пшениця. Сподіваємось на хороші врожаї, тож продовжимо свої соціальні програми.

  Кожному орендодавцю – вдячність за співпрацю та довіру!           

З повагою, працівники ТОВ «Коростишівземінвест»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *