Слухати радіо RadioKOR

На замітку коростишівцям: держава оплачуватиме 12 нових аналізів, біопсію, рентгени, операції одного дня. Детально про «Безкоштовну діагностику»

0

З липня Національна служба здоров’я має оплатити 54 діагностичні та лікувальні послуги за направленням від сімейного лікаря, терапевта або педіатра. Це відбуватиметься в межах програми «Безкоштовна діагностика», на яку в держбюджеті заклали 2 мільярди гривень. 

За планом до програми ввійде 12 нових аналізів, додатково до тих, що вже оплачує Нацслужба здоров’я. Також безкоштовно можна буде зробити мамографію і 5 видів рентгену, ехокардіографію, моніторинг ЕКГ і 2 види тесту для визначення патологій серцево-судинної системи, 6 видів УЗД, 4 види біопсії під контролем УЗД, видалити новоутворення та ендоскопічні дослідження й операції одного дня.

До програми зможуть приєднатися комунальні поліклініки, лікарні, приватні діагностичні центри, які укладуть договір з Національною службою здоров’я.

інформація: https://hromadske.ua/posts/bezkoshtovna-diagnostika?fbclid=IwAR05DFQcByfIPxvjuFCrggmhnSe3rpw489BIAdECaCImazZx9wJIo-ouiEA

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *