Слухати радіо RadioKOR

“Команда – запорука високих урожаїв”, – наголошує Олександр Вознюк, генеральний директор ТОВ “Коростишівземінвест”.

0

Мудра українська приказка говорить: «Що посієш, те й пожнеш».

Завершується посівна кампанія сільськогосподарських культур під урожай 2019 року і по Коростишівському району. Щоб дізнатися, як проводяться роботи по завершенню посівної,  я завітала до ТОВ «Коростишівземінвест», що входить до складу Групи компаній «Агропросперіс», де й спілкувалася з Олександром Вознюком, генеральним директором.

Що набуває особливої уваги та є запорукою для майбутнього урожаю? Чи виникали проблеми у аграріїв в ході посівної? А також, як готуються до збирання майбутнього урожаю уже зараз? Про все це я дізнавалася у Олександра Степановича,  детальніше:

 

Аграрії вирощують не тільки гарні врожаї, а й готують кваліфікованих спеціалістів, тим самим, надаючи робочі місця сільським жителям, землі яких обробляє товариство. Як ВУЗи «підпирають»  аграрні підприємства , про все це детальніше в ході бесіди:

 

І все ж таки, які складності виникають у роботі,  від чого страждає товариство. . Чому зменшили виплату матеріальної допомоги на поховання вдвічі та чи виконуються соціальні зобов’язання перед населенням. В яких трьох напрямках в основному працює соціальна програма від ТОВ «Коростишівземінвест», детальніше розкаже мій співрозмовник:

Зазначу, що завітала я до ТОВ “Коростишівземінвест” 16 травня, у Всесвітній день вишиванки. Олександр Степанович разом із  командою, як називає сам керівник, зібралися влаштувати  фотосесію на рідних полях, засіяних рапсом. Так, дійсно, квітуче поле – це краса неймовірна! Також я дізналася, що  такий виїзд для працівників товариства не вперше, керівник часто організовує виїзди на поля, щоб разом оглянути результат командної роботи. “Завершили посівну, тепер командою збираємося також підкорити Говерлу”, – поділився подальшими планами Олександр Вознюк.

Побувавши в атмосфері колективу, я дійсно відчула той командний дух, ту силу корабля, на чолі якого – вмілий, досвідчений командир. Дійсно, команда – це сила, команда – це запорука, стабільність і впевненість у майбутньому.

ГАРНИХ ВАМ ВРОЖАЇВ!

Фотосесію ви можете побачити у Facebook у  групі Korostyshiv NEWS.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *