Слухати радіо RadioKOR

Для тих, хто відданий клятві Гіппократа. Урочистості до Дня медичних працівників. Як вітали та що обіцяли.

0

Урочистості до Дня медичного працівника у Коростишеві відбулися 12 червня 2019р. Це свято відзначають усі ті, хто має відношення до порятунку людських життів. Місія медиків була і залишається  однією з наймилосердніших. Ця професія сповнена благородної місії, служіння в ім’я інших та відданості своїй справі. Люди,які працюють за цією професією оберігають найбільший Божий дар – людське життя.

Завітали з вітальними словами та відзначити  «ангелів-охоронців у білих халатах»,(як ще називають медиків у народі)  представники влади, району та міста: Павло Дзюблик, народний депутат України, Вячеслав Поліщук, голова РДА, Сергій Бондарчук, голова районної ради, Іван Кохан, міський голова. Як саме вітали та що ж обіцяли, детальніше:

 

Завітав на свято і Сергій Сокальський, голова Глибочицької ОТГ, привітати з нагоди професійного свята медичних  працівників громади, які є жителями Коростишівського району.

Керівники медичної установи теж привітати усіх присутніх працівників з професійним святом та  відзначити кращих працівників медичної галузі.

Святкового настрою додавали  художніми  номерами учні та викладачі  Коростишівської дитячої музичної школи.

Фоторепортаж  зі святкового заходу ви можете побачити у Facebook у  загальнодоступній групі Korostyshiv NEWS.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *