Слухати радіо RadioKOR

“Працюйте над наповненням міського бюджету!” – неодноразово звучало на сесії міської ради

0

Про державу судять по відношенню до дітей та людей похилого віку. В черговий раз, соціальне питання  піднімалося на 77 сесії Коростишівської міської ради 7 скликання, що проходила 23 липня 2019 року, під керівництвом міського голови Івана Кохана, за участі голови Коростишівської районної ради Сергія Бондарчука. На сесію прибули 23 депутати.  У сесійній залі були присутні й працівники Коростишівського територіального центру соціального обслуговування.

“Ми терпіти уже не можемо”,-наголосив директор Коростишівського територіального центру Віктор Гончаренко.  Чи надаватимуться в подальшому вкрай потрібні послуги у Коростишівській ОТГ для людей, що потребують догляду?:

Які пропозиції надходили від присутніх у залі та про що інформувала Олена Грищук, начальник ЦСЗН? Чи вигідно Коростишівській ОТГ створювати свій відділ по наданню соціальних послуг?:

Які  ж дії робляться по наповненню міського бюджету, в т.ч. питання утримання закладів освіти, детальніше:

Ігор Загарія, начальник відділу ЖКГ також проінформував усіх присутніх про критичний стан  Коростишівського МКП “Водоканал” і КП “Коростишівський комунальник”:

Маючи сьогодні десятимільйонну заборгованість у міському бюджеті, де віднайти гроші для терцентру? Що ж запропонував Іван Кохан, міський голова?:

Проголосувавши про внесення змін до міського бюджету Коростишівської ОТГ на 2019 рік по пунктам, питання стосовно біотуалетів запропоновано винести на нараду, запросивши власника міського туалету. Нараду заплановано на п’ятницю 26.07.19 на 14-00:

Наступні питання, винесені на розгляд сесії були оперативно розглянуті та прийняті, окрім питання щодо обмеження продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних, вин столових на території Коростишівської ОТГ.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *