Слухати радіо RadioKOR

День села у Вільнянському старостинському окрузі Коростишівської ОТГ

0

14 серпня, благословенної днини, Вільнянський старостинський округ Коростишівського району святкував подвійне свято – День села та Пречисте свято медового Спаса і Маковія із запашними пиріжками, медовою вощиною та святковим караваєм.

Клавдія Селюченко, в.о.старости Вільнянського округу радушно зустрічала усіх односельців, земляків та запрошених гостей з найкращими привітаннями, з  теплотою, любов’ю  і згадала історію  рідного села:

Розділити радість свята завітали голова Коростишівської ОТГ Іван Кохан та Михайло Лукомський, заступник міського голови з вітаннями та побажаннями. На урочистому святі відзначили цінними подарунками Мілію Андріївну Матюшенко, переможницю в номінації «Турботлива бабуся», двох щасливих матусь – Аллу Мельниченко та Тетяну Мармуз. Згадали і про землячку Ірину Іванівну Носуленко, педагога з великим серцем та Людмилу Михайлівну Лукашевич, що працює більше 20 років листоношею, вшанували  Івана Івановича Омельянова, учасника ліквідації Чорнобильської АЕС та привітали з перемогою у номінації «Гарний господар» Леоніда Радовського, Леоніда Расніцького та Оксану Палій.

А також, Клавдія Костянтинівна подякувала за фінансову підтримку  у організації свята підприємцям та меценатам села: Валентину Ейсмонту, депутату Коростишівської районної ради, Михайлу Лукомському, заступнику Коростишівського міського голови, Нілу Неміровченко, керівнику ТОВ «А.С.Т.»,  Тарасу Петракову, керівнику ТОВ «Полісся», Олегу Селюченко, Михайлу Янчуку, Світлані Сліпковській, Валентині Сичевській та іншим приватним підприємцям.

А святкового настрою додавали пісні  аматорського ансамблю народної пісні «Скарбничка» та співочі голоси Коростишівського міського Будинку культури.

Фоторепортаж  та відео ви можете побачити у Facebook у  загальнодоступній групі Korostyshiv NEWS.

Реєструйтеся на нашому сайті, приєднуйтеся до загальнодоступної групи Korostyshiv NEWS  та будьте завжди у центрі подій Коростишівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *