Слухати радіо RadioKOR

Сесії місцевих рад Житомирщини можуть бути дистанційними

0

Віднині колегіальні органи місцевого самоврядування можуть проводити свої засідання дистанційно. Таку форму роботи серед іншого дозволено Законом #3275, і АМУ розроблені методичні рекомендації, як саме організувати та провести такі засідання.

Про це повідомляє пресслужба Житомирського РВ АМУ :

«Саме місцеве самоврядування першим стикається з вирішенням в сьогоднішніх умовах протидії поширенню епідемії. А колегіальні органи не завжди можуть збиратися фізично та ухвалювати термінові рішення через запровадження обмежувальних заходів Урядом. Але і виконкоми і сесії мають відбуватися, і Асоціація міст України розробила «путівник дистанційної роботи депутатів та членів виконкому», – зауважила виконавчий директор Житомирського РВ АМУ Тетяна Кухарська.

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ З ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ КОЛЕГІАЛЬНИХ ОРГАНІВ ЩОДО ПРОВЕДЕННЯ ДИСТАНЦІЙНИХ ЗАСІДАНЬ, У ЗВ’ЯЗКУ З ВВЕДЕНИМИ ОБМЕЖУВАЛЬНИМИ ЗАХОДАМИ НА ВСІЙ ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ ЧИ ОКРЕМИХ РЕГІОНАХ.

Реєструйтеся на нашому сайті radiokor.com.ua , приєднуйтеся у Facebook до загальнодоступної групи Korostyshiv NEWS  та будьте завжди у центрі подій нашого регіону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *