Слухати радіо RadioKOR

Служба у справах дітей Коростишівської міської ради:  Щиро дякуємо мамам, які опікуються сиротами. Ви дали їм найважливіше –РОДИНУ!

0

Щороку у другу неділю травня в Україні відзначається День матері.

Мати – найрідніша людина. Ії голос, яким би він не був, мелодійний чи ні, все одно наймилозвучніший. Теплі руки матері – це перше, що відчуває малюк. Ніжні дотики, колискова, ласкаві слова – все це прояви материнської любові, тепла.

Нажаль, враховуючи різні життєві обставини, не всі діти мають матусь. Але є небайдужі «мами», що відкрили свої серця і двері домівок для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які потребують особливої допомоги, любові і підтримки

На території Коростишівської міської ради в 40 сім’ях опікунів та піклувальників, 5 прийомних сім’ях та 1 дитячому будинку сімейного типу знайшли сімейний затишок 63 дитини.  Дуже приємно усвідомлювати, що діти оточені материнською турботою та увагою, зігріті родинним теплом і любов’ю.
  Щиро дякуємо мамам, які опікуються сиротами. Ви дали їм найважливіше –РОДИНУ!

Нехай повняться щасливим дитячим сміхом ваші домівки, ростуть здоровими і успішними сини та доньки, а Віра, Надія та Любов ніколи не покидає Вас.

Бажаємо всім міцного здоров’я, щастя та злагоди.

Зі святом вас!

Служба у справах дітей Коростишівської міської ради!

Будьте з нами: radiokor.com.ua , у Facebook група Радіо Коростишівщини/ Korostyshiv NEWS

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *