Слухати радіо RadioKOR

“Я – Супер Зірка!” Ансамбль скрипалів «Cantabile» Коростишівської дитячої музичної школи отримав найвищу нагороду Міжнародного конкурс-фестивалю – ГРАН-ПРІ!!!

0

У вік сучасних інтернет-технологій з’являються все нові й нові можливості для демонстрації своїх талантів. Причому зовсім необов’язково бути присутнім особисто, а особливо враховуючи нинішню ситуацію – карантинні заходи, пов’язані із небезпекою поширення епідемії коронавірусу.

Сьогоднішнє покоління – це майбутнє нашої країни. Незважаючи на складні часи, коли все обмежене : навчання, робота, улюблені інтереси,  діти працюють і впевнено крокують до своєї мрії.

Міжнародний конкурс-фестиваль «Я – Супер Зірка!»  відбувся в квітні місяці. Традиційно, скрипалі Коростишівської дитячої музичної школи, під керівництвом викладача Кириченко Наталії Мілентіївни,  показали високий рівень своєї гри.

 Ансамбль скрипалів «Cantabile» став переможцем і отримав найвищу нагороду конкурсу  – ГРАН-ПРІ!!!

Склад ансамблю: Левківська Ілона, Рижкова Ельвіна, Росінська Настя, Хомяк Катріна та Чернишевич Анна. Викладач Кириченко Н.М.

 

1 місце посів ансамбль скрипалів «Кольорові струни»   Склад ансамблю : Росінська Настя, Хомяк Катріна, Чернишевич Анна, Пипченко Даша та Шуневич Діана. Викладач Кириченко Н. М., концертмейстер Александрина І. І.

Колективи-переможці отримали дипломи, медалі, кубки, а також грошову винагороду за Гран-Прі.  За високу та професійну підготовку учнів викладача Кириченко Наталію Мілентіївну нагороджено дипломом.

Із захватом та гордістю вітають батьки своїх дітей та викладача  з перемогами в Міжнародних конкурсах, які проводились під час карантину дистанційно.

Шановна Наталія Мілентіївна, дякуємо Вам за сумлінну, безперервну працю в теперішній складний час.  Ви зуміли усіх організувати навіть на домашньому режимі так, щоб у дітей знаходилось бажання, сила волі й відповідальність до занять. Та ще ж який гарний результат! Дякуємо за терпіння, наполегливість, любов до музики!!! Дякуємо за правильний і достойний вихід з будь-якої ситуації, за любов і розуміння до наших дітей! Великий Вам уклін , щира подяка, і повага.

 Вдячні батьки.

Будьте з нами: radiokor.com.ua , у Facebook група Радіо Коростишівщини/ Korostyshiv NEWS

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *