Слухати радіо RadioKOR

Коростишів запрошує на OLIZAR music fest

0

Культурно-мистецький фестиваль OLIZAR music fest у місті Коростишеві організовується вперше в рамках конкурсу «Малі міста – великі враження». Конкурс реалізується Асоціацією міст України та Українським центром культурних досліджень за підтримки Міністерства культури України.

OLIZAR music fest є спільною ідеєю активістів Молодіжної громадської ради міста Коростишева щодо атмосферного open-air заходу, поєднання унікальної атмосфери Парку скульптур, якісної живої музики і запальних танцювальних номерів. Також на вас чекатимуть смачні фуд-корти і цікаві фотозони!

«Коростишівський парк — парк-пам’ятка садово-паркового мистецтва місцевого значення в Україні, розбудований за часів колішнього володаря міста та відомого поета Густава Олізара у 18 ст. Зараз Парк є відомим туристичним місцем для екскурсій та прогулянок завдяки геніальним скульптурам з гранітів та мармуру місцевого скульптора і мецената Віталія Рожика (ГО «Коростишівський Парк»)», – уточнюють в мерії.

Організатори зауважують, що основна мета заходу OLIZAR music fest – культурний відпочинок коростишівців і гостів міста, підвищення туристичної привабливості парку і міста в цілому, а також становлення Коростишівського парку, як культурного простору.

21 вересня о 18:00 год в нижній частині парку відбудеться “Вечір живої музики”, де будуть виступати представники сучасної української музики: талановиті місцеві гурти, вокалісти та інструментальні виконавці, а також запрошені зіркові гості, такі як хіп-хоп виконавець ХАС, та сучасний рок гурт Зерно та ін.

Другого дня – 22 вересня о 14:00 год біля Купальні Олізара очікується інструментальний концерт від Коростишівської музичної школи та артистичне декламування поезії.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *