Слухати радіо RadioKOR

З 1 січня 2020 року: Дві платіжки за газ замість однієї

0

Шановні споживачі міста Коростишева та Коростишівського району!

З 01.01.2020 згідно рішення НКРЕКП з рахунків за газ буде вилучена плата за доставку газу. Це означає, що кожен побутовий споживач платитиме окремо за газ та послуги з його доставки (розподілу) за двома різними платіжками:

1. За розподіл природного газу ПРАТ «Коростишівгаз» сплачувати щомісяця до 20 числа місяця споживання.

Наприклад:

Абонент за минулий газовий рік (з 1жовтня 2018 року по 30 вересня) спожив 1200 м³ газу. Тому він має платити по 1/12 від 1200 м³, тобто за 100 м³ * 1,02 грн./м3 з ПДВ=120 грн. за місяць (розрахунок для кожного абонента індивідуальний в залежності від обсягу споживання природного газу).

Так як щомісячний платіж за доставку газу буде однаковим кожного місяця, то споживач може платити за доставку одним платежем — наперед за пів року. Таким чином він зменшить свої витрати на комісії при проведенні платежів.

2. За природний газ постачальнику ТОВ «Поліссягаз»,згідно з обсягами спожитого природного газу попереднього місяця (так як і раніше), за ціною 6,91 грн./м3 з ПДВ. В дану ціну входить: 5,5 грн/куб.м. – ціна природного газу НАК «Нафтогаз України», 2,5 % від ціни газу торгівельна надбавка постачальника ТОВ “Поліссягаз”, 0,12416 грн/куб.м. -транспортування природного газу для внутрішніх точок входу і точок виходу ТОВ «ОПЕРАТОР ГАЗОТРАНСПОРТНОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ» та ПДВ.

Детальнішу інформацію ви можете отримати при зверненні до працівників ПРАТ «Коростишівгаз» за номером 52086.

Інформує ТОВ “Поліссягаз”

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *