Слухати радіо RadioKOR

‘Клянуся любити тебе в горі і в радості, в багатстві і в бідності, у болях і в здоров’ї, допоки смерть не розлучить нас…

0

Сп’янілі від пристрасті, вони тримають один одного за руки і, дивлячись у вічі, промовляють : ‘Клянуся любити тебе в горі і в радості, в багатстві і в бідності, у болях і в здоров’ї, допоки смерть не розлучить нас”… “Я віддаю тобі своє життя. Клянуся любити тебе завжди” … Клятва – це свого роду обітниця, яку молоде подружжя дають один одному.

За народними повір’ями вибір місяця одруження багато в чому визначає долю майбутньої сім’ї. Так, одруження у лютому – жити в злагоді,  в День закоханих – до чистого та вірного кохання.

І сьогодні, в День Святого Валентина 14 лютого до Коростишівського РАГСу завітали 4 пари, щоб зареєструвати шлюб. Цей прекрасний день вони запам’ятають на все життя.

Тож, дорогі молодята! З цього дня бажаємо йти, тримаючись за руки. Слухати і чути один одного. Бути заодно і стати єдиним цілим. І пам’ятати, що любов — це теорема, яку треба доводити щодня. Діточок вам — рівно стільки, скільки ви захочете, будинок — повну чашу… і трохи більше. Будьте здорові і будьте разом. ГІРКО !

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *