Слухати радіо RadioKOR

КОРОСТИШІВ ЗАПРОШУЄ!!!. ЗАВІТАЙТЕ ДО НАС НА СВЯТО!!! БУДЕ ВЕСЕЛО!!!

0

16 червня 2019 р у нижній частині міського парку  пройде ІІ обласний фестиваль «Фольклорне намисто». організований відділом культури та туризму Коростишівської міської ради. А також усі бажаючі запрошуються  весело, у колі друзів, відсвяткувати Трійцю.

Уже з 9-00 годині ранку організатори святкування радо зустрічатимуть жителів та гостей нашого міста Коростишева на свято рідної пісні!!! Бажаючим залюбки проведуть екскурсію по місту. У міському парку організовано містечко майстрів, де вистивлятимуться роботи майстрів декоративно-прикладного мистецтва. До речі, бажаючі можуть придбати сувенірну продукцію.
Також організовані розважальні програми для дітей: ігри та конкурси з аніматорами для дітей, аква-грим, вуличні портрети, майстер-класи з декоративно-прикладного мистецтва та святкова тематична фотозона 3D.

Працюватимуть дитячі атракціони, козацький табір «Стрибожі діти» проводитимуть майстер-клас з володінням козацької зброї.

На святкуванні частуватимуть учасників свята смачним кулішем та холодним квасом.

З 12.0 0 відбудеться урочисте відкриття фестивалю у Коростишівському міському парку, за участі загально-масового хороводу «Куст», виступів творчих колективів області та міста.

Для усіх присутніх проводитиметься  майстер-клас з народних танців – «Козацький кіш» та пройде танцювальний флеш-моб «краков’яче, краков’яче» .

А урочисте закриття фестивалю завершиться виступом Житомирського коледжу культури і мистецтв ім.Огієнка.

ЗАВІТАЙТЕ ДО НАС НА СВЯТО, БУДЕ ВЕСЕЛО!!!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *