Слухати радіо RadioKOR

В гостях у 6-кратної чемпіонки світу.

0

Днями побувала в гостях у 6-кратної чемпіонки світу з боксу, чемпіонки Європи, багатократної чемпіонки України й Житомирської області. Саме через виборені перемоги Анною Сезько, яка славить по всьому світу не тільки Україну, а й наше рідне місто Коростишів, на світових боксерських рингах, неодноразово звучить Гімн України.

Ця 16-річна дівчинка живе у нашому місті Коростишеві, навчається у школі. На перший погляд, звичайний підліток, але яка ж чемпіонка з багатократними титулами у звичайному житті?

У дверях будинку мене зустріла дівчинка невеликого зросту. На перший погляд і не скажеш, що це і є чемпіонка з боксу світового рівня. Але поспілкувавшись, через деякий час я зрозуміла, що за сором’язливою, тендітною та небагатослівною дівчинкою криється сильний характер, впевненість, людина, яка вперто іде до поставленої мети.

Є поговірка, що все починається з сім’ї. Так і кар’єра нашої спортсменки бере початок саме з того, що батьки звернули увагу на її особливе захоплення. Уже з 6-тирічного віку маленьке, тендітне дівча, прийшовши у далеко не дівчачий вид спорту – бокс, здобувало перемогу за перемогою. За 10 років Анна Сезько здобула вже більше 100 нагород. Одну із останніх, минулого місяця, вона привезла із Румунії – за 1-ше місце на Чемпіонаті України з боксу серед юніорів.

Чим живе сьогодні дівчина, яка навчається у  11 класі? Чи впливатиме титул чемпіонки світу на вибір професії? Давайте дізнаємося:

Стіна у кімнаті Ані завішена медалями та грамотами.  Мама, з гордістю за свою доньку, дістала великий альбом з фотографіями й нагородами. В ході спілкування Наталія Миколаївна відкрила деякі таємниці про доньку, можливо, про які ви  ніколи не знали і не чули.

Не проминула нагоди завітати до гуманітарної гімназії №5 ім. Т.Г.Шевченка, де навчається наша чемпіонка. Якою знають Аню в школі я дізнавалася у колі однокласників. Та якою таємницею поділилася  класний керівник випускниці?

Ось така наша коростишівська дівчинка, звичайна у повсякденному житті. Та неабиякої сили набирає її ім’я, коли звучить на боксерському рингу:”Анна Сезько, Україна, місто Коростишів!”

Реєструйтеся на нашому сайті radiokor.com.ua , приєднуйтеся у Фейсбуці до загальнодоступної групи Korostyshiv NEWS  та будьте завжди у центрі подій Коростишівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *