Слухати радіо RadioKOR

З Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва!

0

Наша Коростишівщина багата талантами. Вагомий творчий потенціал втілюють у життя працівники культури та аматори народного мистецтва нашого району.

Їхня самовіддана творча праця вражає своєю неповторністю, яскравим колоритом, різносторонністю репертуару, невичерпною енергією.

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва! 

Ваша професія – особлива, адже ви покликані дарувати радість душі,
наповнювати високими і світлими почуттями, вчити розуміти прекрасне.
Завдячуючи вам. ми зберігаємо українську пісню і танець рідного народу, що, у свою чергу, сповнює нас високими патріотичними почуттями.
Щиро бажаємо міцного здоров’я, добра, благополуччя вам і вашим сім’ям,  реалізації творчих проектів і невичерпної наснаги.
Щедрих творчих ужинків, натхнення, та людської вдячності за нелегку, але таку потрібну людям працю.

Хай здійсняться всі ваші життєві плани, надії  і  мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

Фоторепортажі  та відеозаписи художніх номерів  у виконанні наших працівників культури та аматорів народного мистецтва ви також можете побачити у Facebook у  загальнодоступній групі Korostyshiv NEWS.

Реєструйтеся на нашому сайті radiokor.com.ua , приєднуйтеся до загальнодоступної групи Korostyshiv NEWS  та будьте завжди у центрі подій Коростишівщини.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *