Слухати радіо RadioKOR

Прийшли на сесію Коростишівської міської ради з різними проблемами, але у всіх був один страх – можливість залишитися без землі.

0

19 листопада сесійна зала Коростишівської міської ради була переповнена представниками від  громад сіл Більківці, Голубіївки, Козіївки,  громадських організацій, актива міста.  86 сесія Коростишівської міської ради 7 скликання проводилася під керівництвом міського голови Івана Кохана. Депутати теж побили річний рекорд  відвідування: 27 присутніх з 35. Та зазначу, що після перерви тільки  10 депутатів готові були приступити до роботи. Присутні в залі, питання яких залишились  невирішеними, були обурені через неспроможність депутатів забезпечити кворум для вирішенняя важливих питань людей, що їх обирали.

Які ж питання встигли розглянути?

«Віддайте нашим людям землю », – з цим проханням звернулися представники від  Більковецької громади. Як зазначив міський голова, громада прийшла з різними думками, але у всіх був один страх – можливість залишитися без землі. Депутати надали дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок спільної часткової власності площею 195,65 га., для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з метою встановлення меж, розмірів та визначення якісного стану земельних ділянок на території Більковецького старостинського округу Коростишівської міської ради. Чому саме ТОВ «Агрокозак»? Детальніше :

Представники громади села Козіївки вже вкотре прийшли на сесію міської ради з питанням про погодження  проєкту землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв) громадян-членів реформованого КСП «Промінь». Та думки депутатів  розділилися. Заслухавши різні аргументи виступаючих, депутати не дійшли згоди.  Погодження проекту землеустрою  не підтримали  і для відмови теж не набралося потрібної кількості голосів. Тож,  дане питання буде передано на розгляд суду. Детальніше:

Представники громади Голубіївки прийшли просити депутатів, щоб ті не надавали дозвіл на розроблення паспорта водного об’єкта. Депутати прислухалися до прохання громади. Про це детальніше:

Депутати також взяли до відома інформацію про фінансовий стан  КП « Коростишівський «Комунальник», Коростишівське МКП «Водоканал» та КП «Коростишівська комунальна служба».

Після чого сесію було перенесено на 21.11.19р. через відсутність кворуму після перерви.

Далі буде….

Реєструйтеся на нашому сайті radiokor.com.ua , приєднуйтеся до загальнодоступної групи Korostyshiv NEWS  та будьте завжди у центрі подій Коростишівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *