Слухати радіо RadioKOR

«Доброта — єдиний одяг, який не зношується» Генрі Девід Торо

0

Волонтерство – це поклик душі, почуття потреби реалізувати громадянську позицію та здатність людей, яким не байдуже, допомогти тим, хто цього потребує. Це завжди активні, відповідальні та ініціативні особистості.

КП «Районна редакція радіомовлення «Коростишівське радіо» завітала до сім’ї, що проживає у місті Коростишеві – Дмитра й Людмили Тарасюк, які цьогоріч отримали нагороду «Волонтер року». Поспілкувавшись із подружжям, відразу стало зрозуміло, що вони дійсно цього заслуговують.

В ході розмови я дізналася, що сім’я Тарасюків багата на синів, у них  їх троє: старшому сину буде 30 років, який перебуває в зоні АТО вже 4 -ій рік, середній син –   студент, а наймолодший – третьокласник.  Це люди з добрим серцем, відкритою душею та щирою гостинністю.

-Зазвичай, волонтерство — це добровільна безкорислива діяльність, що займає не мало часу. Як трапилося, що ви почали займатися цим і наскільки кардинально змінилося ваше життя?цікавлюся у подружжя, детальніше про це:

Волонтерською діяльністю сім’я Тарасюків займається з 2014 року.   І з  особистих спостережень вони діляться, що на сьогодні допомоги від людей  стало менше, як це було 4-5 років тому.  Що змінилося з того часу? “Більше допомагають прості люди, вони останнє віддадуть”, – зазначає подружжя.  Чому для наших бійців так важлива вісточка з рідної Коростишівщини, хоча б у вигляді дитячого малюнка. Про це детальніше:

Діяльність волонтерів безкорислива, неприбуткова і найкращою нагородою для них є щасливий погляд тих, кому вдалося допомогти. Цьогоріч, на День міста Коростишева сім’я Дмитра й Людмили Тарасюк отримали заслужену нагороду “Волонтер року”.  Чого найбільше хочуть наші волонтери та до чого закликають? А головне, вони точно знають, що найбільш необхідне для бійців і досі там, на передовій.

Кому ще і за що  щиро вдячні Дмитро й Людмила ви зможете дізнатися у рубриці “Вітання” на нашому сайті: http://www.radiokor.com.ua/2019/12/04/6603/

Фоторепортаж  та відео ви можете побачити у Facebook у  загальнодоступній групі Korostyshiv NEWS.

Реєструйтеся на нашому сайті radiokor.com.ua , приєднуйтеся до загальнодоступної групи Korostyshiv NEWS  та будьте завжди у центрі подій Коростишівщини.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *