Слухати радіо RadioKOR

Свято, яке підкреслює значимість демократичного суспільства.

0
Надрукувати

5 грудня у районному Будинку культури Коростишева відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування, що відзначається 7 грудня. Це державне свято підкреслює значимість демократичного суспільства.

Заступник голови РДА Віталій Соломикін, голова районної ради Сергій Бондарчук, міський голова Коростишівської ОТГ  Іван Кохан, сільський голова Харитонівської ОТГ Зінаїда Зубленко та її заступник Надія Котенко вітали усіх представників органів місцевого самоврядування, депутатів і виборців всієї громади, які вболівають за проблеми рідного міста, сіл, дбають про їх розквіт і процвітання. І кожен був впевнений, що тільки спільними зусиллями можна створити потужну громаду, місто і нашу країну.

У залі вітали тих, хто представляє інтереси жителів регіону у вирішенні найскладніших життєвих питань, забезпечує позитивні зміни в суспільстві, гарантує стабільний розвиток нашого району. Мова йде про представників органів місцевого самоврядування, усіх тих, хто, так чи  інакше, причетний до цієї роботи.

А також кращих представників органів місцевого самоврядування відзначали Дипломами, Подяками, Грамотами, відзнаками та подарунками.

Святкового настрою присутнім у залі  додавали своїми виступами студенти Коростишівського педагогічного коледжу ім.І.ЯФранка , вихованці Коростишівської музичної школи, танцювальний колектив «Веселка», народні колективи «Скарбничка»  «Горлиця» і «Капелюх» та Анастасія Хмельова.

Фоторепортаж  та відео ви можете побачити у Facebook у  загальнодоступній групі Korostyshiv NEWS.

Реєструйтеся на нашому сайті radiokor.com.ua , приєднуйтеся до загальнодоступної групи Korostyshiv NEWS  та будьте завжди у центрі подій Коростишівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *