Слухати радіо RadioKOR

Молодіжній громадській раді 2 роки – це свято всієї громади

0

Вчора молодіжна громадська рада Коростишівської громади, головою якої віднедавна стала Ангеліна Кушніренко, святкувала своє 2х-річчя та звітувалася перед громадою про роботу за 2019 рік. На свято завітали представники місцевої влади, студенти, учні, вчителі, усі бажаючі, хто хотів розділити радість свята.

Було багато подяк за ініціативність, активне сприяння розвитку молодіжного руху в громаді, активну участь у втіленні проєктів, а також за підтримку творчої й талановитої молоді.

Свято дійсно вдалося, адже організатори і є те активне молоде покоління, яке своїми талантами, креативністю, індивідуальністю, змінює у нашому місті життя на краще. Адже, вони розуміють, що це вони роблять заради кращого майбутнього громади, а отже, свого.

День народження – це свято всієї громади. Активна молодь  неодноразово робила виклик владі, громаді своїми ідеями, бажаннями і в них все вдавалося. Вони  втілюють у життя задумане, вражаючи своїм ентузіазмом, залучаючи громаду. Якщо вдається втілити той, чи інший проєкт – святкує вся громада. Наприклад, проєкт”Зроби чисте довкілля”, коли усі бажаючі долучалися до прибирання навколишнього середовища,  проєкт на День пам’яті та примирення, коли реалістичною постановкою, присутні прожили хвилини жахіття війни, проєктом до Дня молоді були залучені гості та жителі міста до різносторонніх розваг, а “Olizar Muzic Fest”  – це наймасштабніший проєкт, що був напередодні Дня міста, який  зібрав гостей з бататьох куточків України.

Маючи таку талановиту, небайдужу, активну, креативну молодь у громаді, ми можемо бути впевнені – майбутнє громади  у достойних руках.

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, МОЛОДІЖНА ГРОМАДСЬКА РАДА!!!!!

ПРОЦВІТАННЯ ТА ФІНАНСОВОЇ ПІДТРИМКИ ВАШИМ НОВИМ ПРОЄКТАМ!!!!!

Фоторепортаж  та відео ви можете побачити у Facebook у  загальнодоступній групі Korostyshiv NEWS.

Реєструйтеся на нашому сайті radiokor.com.ua , приєднуйтеся до загальнодоступної групи Korostyshiv NEWS  та будьте завжди у центрі подій Коростишівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *