Слухати радіо RadioKOR

Бути чи не бути Коростишівському радіо?

0

Це питання віків постало і на 39 сесії Коростишівської районної ради, що відбулася 18 лютого цього року, щодо подальшого існування комунального підприємства «Районної редакції радіомовлення «Коростишівське радіо», Засновником якого є Коростишівська районна рада.

Голова районної ради Сергій Бондарчук повідомив депутатів, що  найближчим часом буде вирішуватися доля вищезгаданого підприємства, оскільки вважає неефективним ведення діяльності підприємства в такому форматі – в мережі інтернет (сайт radiokor.com.ua) та недоцільним для його фінансування.

Та Юрій Денисовець, голова Коростишівської РДА ,  зазначив, що новий формат подачі інформації підприємством теж цікавий для мешканців району (про що свідчать багаточисленні відгуки) і він має намір обговорювати це питання з головами ОТГ, задля розширення  в подальшому різностороннього інформаційного простору в районі.

Найближчим часом, після результату конкурсу, оголошеного Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення на отримання ліцензії на мовлення з використанням вільних радіоканалів (ФМ частоту), в якому взяло участь і КП «Коростишівське радіо», депутати районної ради будуть вирішувати: фінансувати новий проект (при виграші права на ліцензію) чи ставити питання щодо ліквідації підприємства.

Тож, у якому форматі інформуватиме мешканців району КП «Районна редакція радіомовлення «Коростишівське радіо» та чи взагалі існуватиме, питання поки залишається відкритим.

Реєструйтеся на нашому сайті radiokor.com.ua , приєднуйтеся у Facebook до загальнодоступної групи Korostyshiv NEWS  та будьте завжди у центрі подій Коростишівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *