Слухати радіо RadioKOR

На засіданні протиепідемічної комісії працювали над станом готовності щодо запобігання поширення коронавірусу в Коростишівському районі

0

Згідно розпорядження голови Житомирської ОДА, голова протиепідемічної комісії при Коростишівській РДА Юрій Денисовець разом з головою районної ради Сергієм Бондарчуком 13.03.20р. зібрав термінове засідання щодо запобігання занесення й поширення випадків коронавірусу в Коростишівському районі.

Представники охорони здоров’я та відповідні служби  на засіданні комісії доповіли про стан готовності закладів і техніки, при необхідності, про забезпеченість засобами захисту медичних працівників  та готовності до роботи з попередження коронавірусу в районі.

Також було розглянуто питання щодо  термінового виділення коштів з районного, міського та сільських бюджетів, для придбання засобів індивідуального захисту, на випадок контакту з хворими на коронавірус.

Було напрацьовано ряд рішень, зокрема і роз’яснювальна робота ЗМІ  з населенням.

Реєструйтеся на нашому сайті radiokor.com.ua , приєднуйтеся у Facebook до загальнодоступної групи Korostyshiv NEWS  та будьте завжди у центрі подій нашого регіону.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *