Слухати радіо RadioKOR

До Коростишівської лікарні доставлено сімейну пару з Брусилівського району. Діагноз короновірусу не підтверджено.

0

19.03.2020 об 11.30 до інфекційного відділення Коростишівської ЦРЛ автомобілем швидкої допомоги доставлено сімейну пару з Брусилівського району  із симптомами грипу,  контактні по короновірусу. На щастя, діагноз короновірусу не підтвердився.

Про це повідомив  Олександр Веселовський, головний лікар Коростишівської ЦРЛ:

“Пацієнти розміщені у боксований ізолятор. Їх обслуговує бригада медичних працівників у складі лікаря, медичної та молодшої медичної сестри. Вся бригада працює в ізолюючих костюмах. Пацієнтам проведено обстеження клінічне, лабораторне, рентгенологічне. Стан стабільний. Проводиться лікування відповідно до протоколу. Проведений тест на короновірус. Результат – негативний. Діагноз короновірусу не підтверджено. Завтра в обід будуть готові результати вірусологічної лабораторії.
Госпіталізація в Коростишівську ЦРЛ проведена у відповідності до наказу управління охорони здоров’я Житомирської ОДА, як до базової лікарні для інфекційних хворих з Коростишівського та Брусилівського району та у звязку із відсутністю інфеційного відділення в Брусилові. Підстав для паніки немає. Медичний персонал працює відповідно до норм роботи під час епідемії в осередку вогнища.
Нам допоможе ваша самоізоляція та дотримання правил особистої гігієни.
Разом переможемо.”

Реєструйтеся на нашому сайті radiokor.com.ua , приєднуйтеся у Facebook до загальнодоступної групи Korostyshiv NEWS  та будьте завжди у центрі подій нашого регіону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *