Слухати радіо RadioKOR

Сергій Сокальський: Було бажання, в умовах децентралізації, спробувати, щоб жителі сільської місцевості мали сучасні можливості для життя

0

Як зазначалося  у попередньому репортажі про Глибочицьку ОТГ, жителі шести сіл Коростишівського району, яким була не байдужа  доля  їхнього села,  взяли  відповідальність разом із Глибочицькою громадою, очільником якої є Сергій  Сокальський,  вирішити своє найближче майбутнє.

Одразу після об’єднання двох сільських рад Коростишівського району з Глибочицькою громадою, у селах почалися зміни: вуличне освітлення, нові дороги, безкоштовний пільговий проїзд, шкільний автобус, культурний та освітній простір.

“Було бажання, в умовах децентралізації, спробувати, щоб жителі сільської місцевості мали сучасні можливості для життя “, – ділиться сільський голова Глибочицької сільської ради Сергій Сокальський:

Які ще мрії  жителів шести сіл Коростишівського району здійснилися ви дізнаєтеся у наступному репортажі з сільським головою Глибочицької ОТГ Сергієм Сокальським.

А також до Вашої уваги репортаж за 16.03.2020р:

Глибочицька ОТГ – перша громада, що об’єдналася з двох районів: Коростишівського та Житомирського

Реєструйтеся на нашому сайті radiokor.com.ua , приєднуйтеся у Facebook до загальнодоступної групи Korostyshiv NEWS  та будьте завжди у центрі подій нашого регіону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *