Слухати радіо RadioKOR

Громада, що дбає про своїх людей, які знаходяться під особливою увагою держави

0

Розуміючи складність епідеміологічної ситуації та всю відповідальність органу місцевої влади, Глибочицький сільський голова Сергій Сокальський з працівниками виконавчого комітету сільської ради,  організував та забезпечив закупівлю засобів захисту, виробів медичного призначення, дизінфікуючих засобів, продуктів харчування для 421 особи цих категорій, включаючи осіб 6-ти сіл Коростишівського району, що ввійшли до Глибочицької ОТГ.

17 квітня 2020 року Глибочицьким сільським головою, із залученням працівників та членів виконавчого комітету, комунальних установ сільської ради, було здійснено розвезення соцпакетів по домівках цих громадян.

До складу наборів для підтримки громадян увійшли: засоби для дизінфекції рук, комплект захисних масок,  продовольчі товари : олія, рис, гречка, крупа ячна, борошно, макарони, цукор, чай, печиво та друковані матеріали з рекомендаціями щодо профілактики інфікування та поширення коронавірусу COVID-19.

Громадянам було ще раз наголошено на необхідності дотримуватися необхідних заходів щодо уникнення інфікування та поширення корона вірусу, бути відповідальними за особисте здоров’я і своїх близьких, залишатися вдома!

Реєструйтеся на нашому сайті radiokor.com.ua , приєднуйтеся у Facebook до загальнодоступної групи Korostyshiv NEWS  та будьте завжди у центрі подій нашого регіону.

Світлина від Глибочицьки Об'єднани Територіальни Громади.

Світлина від Глибочицьки Об'єднани Територіальни Громади.

Світлина від Глибочицьки Об'єднани Територіальни Громади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *