Слухати радіо RadioKOR

Культурний розвиток у сільській місцевості важливий для Глибочицької громади

0
Ще декілька місяців тому сільський голова Глибочицької ОТГ Сергій Сокальський ділився планами на 2020 рік стосовно ремонтних робіт по закладах культури у селах Коростишівського району, а саме: у Кмитові та Студениці.

 

У 2019 році спільна ініціатива Глибочицького сільського голови Сергія Сокальського та очільниці Кмитівського старостинського округу Валентини Яремчук щодо необхідності здійснення капітального ремонту танцювальної зали у клубі села Кмитів була підтримана депутатами Глибочицької сільської ради.

І вже на початку липня   капітальний ремонт танцювальної зали у селі Кмитові завершився. Сергій Сокальський переконаний, що світла та простора зала буде гарним майданчиком для спортивно-масової роботи, годин спілкування, проведення майстер-класів серед дітей та молоді. Оновлена  зала також надасть можливість проводити повноцінні репетиційні заняття дитячого хореографічного колективу, який успішно функціонує при закладі.

Ще одне завдання, згідно Програми на 2020 рік, виконано Глибочицькою сільською радою.
Сергій Вікторович надіється, що до кінця літа порадує гарною новиною також і мешканців села Студениці.  Культурний розвиток у сільській місцевості важливий для Глибочицької громади.
Адже, культурні блага – запорука розвитку не тільки громади, а й України.
Будьте з нами: http://www.radiokor.com.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *