Слухати радіо RadioKOR

Музей космонавтики святкуватиме 50-річний ювілей в обмеженому колі

0

Комунальний заклад Житомирської обласної ради – музей космонавтики ім. С.П. Корольова 1 серпня святкуватиме ювілей. Саме цього дня єдиному в Україні космічному музею виповнюється 50 років.

Як повідомили  у закладі, до цієї знаменної дати заплановано низку цікавих заходів, які, у зв’язку з пандемією коронавірусу, будуть проводитись відповідно до карантинних обмежень.

Про це повідомляє пресслужба Житомирської обласної ради.

Зокрема, відбудеться покладання квітів до постаменту Сергія Корольова, демонстрація фільму про створення та сьогодення музею, виступу гостей, яких запрошено на свято, – це представники Державного космічного агентства, державного підприємства «Конструкторське бюро «Південне» ім. М.К. Янгеля», представники підприємств та організацій космічної галузі, колеги з музеїв.

Окрім цього колектив музею презентуватиме виставки особливо значимих експонатів установи. Це й фотовиставка, де відображена історія музею, й виставка фондової колекції, в якій знаходяться нагороди та подарунки музею, й книги відгуків відвідувачів за всі 50 років.

Також з нагоди свята відбудеться традиційний День відкритих дверей – 2 серпня музей гостинно запрошуємо усіх на безкоштовне відвідування музейних експозицій та нових виставок. Водночас у музеї нагадують, що, у зв’язку з карантином, одночасно у приміщенні музею може перебувати не більше 30 осіб та обов’язкова наявність засобів індивідуального захисту (маски).

Нагадаємо, що рішенням 26-ї сесії обласної ради, яка відбулась 17 вересня минулого року, 2020-й рік на Житомирщині проголошено роком Музею космонавтики ім. С.П. Корольова.

 

Будьте з нами: http://www.radiokor.com.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *