Слухати радіо RadioKOR

Адресна табличка має бути на кожному будинку

1

На 103 (позачерговій) сесії Коростишівської міської ради начальник фінансового управління міської ради Артем Якименко ознайомив депутатів про зміни внесені до Програми соціально-економічного розвитку населених пунктів Коростишівської міської ради на 2020 рік, затвердженій  рішенням 88 сесії від 17.12.2019 № 919, з метою розвитку громади, забезпечення умов життєдіяльності мешканців громади та поліпшення благоустрою.

На придбання 290 адресних табличок по місту з міського бюджету виділили  44,0 тис.грн. «І це тільки початок,- зазначив начальник відділу ЖКГ Ігор Загарія, – з міського бюджету будуть виділятися кошти для придбання адресних табличок на всі будинки».

Також, з метою упорядкування назв вулиць, провулків, тощо, у відповідності ст.8 Закону України «Про всеукраїнський перепис населення», Коростишівська міська рада вирішила внести зміни до Правил благоустрою Коростишівської об’єднаної територіальної громади затверджених рішенням Коростишівської міської ради № 136 від 16.05.2017р., доповнивши розділ 3 пунктом 3.2.10, а саме:

«Власники, співвласники приватних будинків, багатоквартирних будинків, адміністративних та інших приміщень, тимчасових споруд торгівельного, побутового, соціально-культурного та іншого призначення зобов’язані забезпечити наявність на фасадній стінці приміщення та/або паркані вказівника на якому має бути зазначена чинна назва вулиці та номер будинку».

Які ще питання вирішувалися на 103(скликаній позачергово) сесії Коростишівської міської ради дізнавайтеся тут:

Поповнення у Коростишівській міській раді

Будьте з нами: radiokor.com.ua
Facebook: Радіо Коростишівщини/Korostyshiv NEWS
Instagram: radio.kor
YouTube: Коростишівське радіо
+38068-340-21-96 (telegram)
radio_kor@ukr.net
м. Коростишів, вул. Соборна Площа, 21

1 thought on “Адресна табличка має бути на кожному будинку

  1. Керівники підприємств, організацій, установ (незалежно від форм власності та відомчої належності), юридичні та фізичні особи зобов’язані забезпечити наявність на кожному будинку номерних знаків з покажчиками назв вулиць, провулків відразу після завершення дії карантину.  Однак ми рекомендуємо звернути увагу на те, що обов’язок забезпечення наявності адресних табличок на будівлях повинен зазначатися у місцевих Правилах благоустрою, затверджених у відповідності до діючого законодавства. Лише в цьому разі в органах місцевої влади є повноваження притягувати громадян до адміністративної відповідальності за їх відсутність, а саме за статтею 152 КУпАП.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *