Слухати радіо RadioKOR

Козацькому роду нема переводу!

0

На Коростишівщині, біля козацького кургану, що знаходиться у селі Більківці, відбулася посвята у козаки 7-річного киянина. Маленький Михайло Регеша давно мріяв стати козаком, адже вони сильні та розумні. Про це КП “Коростишівське радіо” розповіла мама козака – Наталія Регеша.

“Михайлу, 21 листопада, в День Ангела, виповнилося 7 років, а сьогодні його прийняли у козаки. Для мене та моїх дітей це надзвичайна подія. До речі, ми приїхали з Києва і щасливі сьогодні бути тут. Бо у нас ростуть козаки, вони люблять Україну. Я намагаюся виховувати їх гідними нащадками козацького роду“, – ділиться враженнями мама новоспеченого козака.

Маленький Михайло гідно пройшов посвяту та отримав козацьке прізвисько – Паливогонь.

“Я доволі сильна людина. І щоб викликати сльози, це треба мене дуже розчулити. Коли була посвята та проводився козацький обряд, то я не могла стримати сліз. Адже було багато речей, які я сьогодні вперше побачила і почула”, – розповіла мама Наталія.

Щиро вітаємо Михайла з посвятою у козаки! Бажаємо гідно нести почесне звання та відроджувати славні традиції наших предків!

Фотоальбом із посвяти: https://www.facebook.com/media/set?set=oa.310687289973467&type=3 

Відеоролик:

 

Будьте з нами: radiokor.com.ua
Facebook: Радіо Коростишівщини/Korostyshiv NEWS
Instagram: radio.kor
YouTube: Коростишівське радіо
+38068-340-21-96 (telegram)
radio_kor@ukr.net
м. Коростишів, вул. Соборна Площа, 21

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *