Слухати радіо RadioKOR

1 грудня – Міжнародний день невролога

0

1 грудня світ відзначає День невролога. Щороку кожен з таких лікарів рятує величезну кількість життів і зберігає плин людської життєдіяльності.

Неврологія – це розділ медицини, який займається питаннями виникнення специфічних захворювань центральної і периферичної нервової системи людини, а також досліджує симптоматику, механізми розвитку та можливі способи діагностики, лікування або профілактики неврологічних захворювань. Неврологічні захворювання сучасної людини часто є дуже складними для діагностики та лікування, що вимагає від лікаря-невролога постійного навчання.

В Україні згідно з офіційною статистикою щороку трапляється 100-110 тис. інсультів (понад третина з них — у людей працездатного віку), 30-40% хворих з інсультом помирають упродовж перших 30 днів і до 50% — протягом 1 року від початку захворювання. 20-40% пацієнтів, які вижили, стають залежними від сторонньої допомоги і лише 10% повертаються до повноцінного життя.

Вітаємо з професійним святом! Ви допомагаєте усім залишатися здоровими і життєрадісними. Тому в першу чергу хочеться побажати вдячних і щасливих пацієнтів, а також успіхів і благополуччя у вашій роботі.

 

🔎Будьте з нами: radiokor.com.ua
🌍Facebook: RadioKor|Коростишівське Радіо
📸Instagram: radio.kor
🎥YouTube: Коростишівське Радіо
📲Telegram: +38068-340-21-96
📩radio_kor@ukr.net
📍м. Коростишів, вул. Соборна Площа, 21

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *