Слухати радіо RadioKOR

13 лютого – Всесвітній день радіо під гаслом «Новий світ, нове радіо».

0

За рішенням ЮНЕСКО, Всесвітній день радіо відзначається у багатьох європейських країнах, починаючи з 2011 року. Тож, 13 лютого 2021 року, під гаслом “Новий світ, нове радіо” відзначається 10-та річниця цієї події та понад 110 років радіо. Свято об’єднує журналістів, редакторів, видавців, операторів, звукорежисерів, монтажерів тощо – всіх тих, чия сумлінна праця забезпечує одне з основних прав людини і громадянина – право на публічну інформацію.

У сучасному світі стрімко розвивається цифрова культура та інформаційні технології. Докорінні зміни відбулися і у галузі радіомовлення.  КП «Коростишівське радіо», усвідомлюючи необхідність реагування на вимоги часу, активно налагоджує нові канали комунікації та зв’язку з громадкістю, постійно вивчає інформаційний простір, використовує можливості всесвітньої комп’ютерної мережі Інтернет. Завдяки цьому, з інформацією ознайомлюються не тільки мешканці громади, області й України, а й інші країни, які також є учасниками світової павутини. Ми намагаємося бути максимально близькими до вас, корисними та цікавими.

Щиро вітаємо усіх причетних до цього свята! Від вашої щоденної праці залежить поінформованість і свідомість українського суспільства, завдяки вам громадкість дізнається про події у світі, відчуваючи себе причетними до глобальних змін.

Бажаємо міцного здоров’я та подальших успіхів, професійного зростання, невичерпної енергії, успішної реалізації креативних ідей, натхнення, процвітання та хвиль позитиву! 

Комунальне підприємство “Районна редакція радіомовлення “Коростишівське радіо” Коростишівської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *