Слухати радіо RadioKOR

Перевага ТОВ «Житомиргаз Збут» – оплата за електроенергію одним рахунком

0

Бізнес може платити за послугу з постачання електроенергії та послугу з її розподілу за одним рахунком від компанії-постачальника. З жовтня 2021 року ТОВ «Житомиргаз Збут», який працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», надає можливість клієнтам – юридичним особам зекономити свій час і спростити ведення бухгалтерії.

Відтепер замість оплати двох рахунків – за послугу з постачання електроенергії та за послугу з розподілу електроенергії двом окремим компаніям – клієнт може сплачувати всього один рахунок, який виставляє персональний менеджер компанії-постачальника.

При цьому клієнт сплачує за  послугу з розподілу в розмірі тарифу, встановленого НКРЕКП https://www.nerc.gov.ua/?id=37480, тобто в тому ж самому розмірі, як і при здійсненні оплати клієнтом безпосередньо оператору системи розподілу (ОСР).

Після запровадження нової моделі українського енергоринку діяльність з розподілу електроенергії та діяльність з постачання електроенергії здійснюють різні юридичні особи, кожна з яких має ліцензію на свій вид діяльності.

«Компанія розуміє потреби клієнтів у економії часу та ресурсів та надає можливість укласти всього один договір із компанією-постачальником. Так  взаємодіяти з питань оплати за обидві послуги (за послугу з постачання електроенергії та за послугу з розподілу електроенергії) потрібно лише з одним персональним менеджером», – розповідає директор ТОВ «Житомиргаз Збут» Олена Благодарська.

При цьому, як за послугу з постачання з електроенергії так і за послугу з розподілу електроенергії клієнт може сплачувати згідно обраного ним графіку. Для клієнтів «Житомиргаз Збуту» це три варіанти на вибір:

  • попередня оплата,
  • подекадна оплата,
  • післяплата.

У разі, якщо клієнт обрав попередню оплату, то до 25 числа місяця, що передує місяцю постачання, він отримує та сплачує єдиний рахунок за постачання та розподіл. У разі подекадної оплати клієнт оплачує рахунок 5, 15 та 25 числа місяця постачання, у разі післяплати – до 10 числа місяця наступного за місяцем постачання.

Довідка. ТОВ «Житомиргаз Збут» провадить діяльність на підставі ліцензії на провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії відповідно Постанови НКРЕКП від 30.06.2020  року № 1248.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *