Слухати радіо RadioKOR

Пом’яніть і згадайте добрим словом Ольгу Григорівну Ленську

0

До редакції  “Коростишівське радіо” надійшов лист від доньки Ольги Григорівни Ленської – Ірини:

25 грудня 2014 року відійшла у вічність моя матуся – Ленська Ольга Григорівна, у віці 71 рік.

Народилася і виросла мама у Коростишівському районі. Після закінчення школи та Харківського текстильного технікуму працювала на Коростишівській бавовняній фабриці. Усе життя вона присвятила улюбленій справі. Я пам’ятаю, як мама бігла на роботу о восьмій ранку і як пізно приходила; як уночі викликали на фабрику, як щодня телефонували співробітники. Бо вся її увага як особистості була прикута до роботи – вона була відповідальним працівником та щиро переживала за колег; була активною учасницею творчої самодіяльності: співала, шила, вишивала, організовувала творчі вечори..

За вагомі досягнення у праці й організаторські здібності мама не раз нагороджувалася різними відзнаками та пройшла шлях – від прядильниці до начальника прядильного цеху, виконувала обов’язки директора фабрики.

Вона любила людей, свою родину, любила та допомагала батькам, любила навколишні світ…

Пам’ятає маму у Коростишеві багато людей, які знали та поважали її за порядність, доброзичливість, мудрість. Вона була дуже вправною господинею – смачно куховарила та до кінця поралася по господарству й у своїй крамниці. Підгримувала своїх молодших сестер. Вона одна з тисячі жінок, що могла так працювати: тримати чимале господарство, свій магазин, смачно готувати, організовувати різні свята, допомагати батькам, чоловіку, дітям.. 

Я дуже люблю свою маму і вдячна їй за виховання: вона вчила нас любити свою Батьківщину, бути освіченими, відповідальними, культурними, допомагати людям, поважати свій рід.

На жаль, якраз на католицьке Різдво 2014 року – Бог забрав її на Небо, до ангелів. Я дуже сумую за мамою, молюся за неї.

Ми її пам’ятаємо і завжди пам’ятатимемо: чоловік Олексій, діти Ірина та Ігор, онуки, сестри, родичі, друзі.

Дуже прошу тих, хто знав мою маму: пом’яніть її, згадайте добрим словом, запалість свічку, помоліться за упокій душі Ольги.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *