Слухати радіо RadioKOR

Коростишівська міська рада офіційно може фінансувати створену добровольчу силу тероборони

0

На 22 сесії Коростишівської міської ради VIII скликання , яка відбулася у суботу, 05 березня, депутати затвердили Положення «Про добровольче формування сил територіальної оборони Коростишівської міської територіальної громади». Це дає можливість фінансувати створену  добровольчу силу територіальної оборони Коростишівської міської територіальної громади. Тобто, Коростишівська міська рада офіційно може закуповувати все необхідне, відповідно заявок.
Попередньо було прийнято рішення про виділення 2 мільйонів гривень на заходи територіальної оборони та затверджено Програму створення та використання матеріального резерву. Відповідно даної Програми кошти використовуються на потреби військомату, лікарні, комунальних підприємств, поліції, ДСНС та інші потреби територіальної оборони та цивільного захисту населення Коростишівської громади.
Це дає можливість безперебійно функціонувати та якісно виконувати функції підрозділу місцевої територіальної оборони, яка сформувалася у нашому місті.
Також у Коростишівській міській територіальній громаді відкритий благодійний рахунок на потреби територіальної оборони, куди надходять кошти від небайдужих жителів та громадських організацій нашої громади на підтримку та фінансування додаткових потреб територіальної оборони. На сьогодні на благодійному рахунку уже більше 200тис.грн, з них 100тис.грн перерахувала ГО «Коростишівський парк».
Дякуємо тим, хто вже зробив свій внесок на благодійний рахунок та закликаємо усіх, хто має таку можливість та бажання зробити свій внесок у нашу перемогу.
Продовжуємо допомагати нашим захисникам у боротьбі з окупантом! Тільки спільними та злагодженим діями ми переможемо ворога!!!

Нижче залишаємо реквізити:
ЄДРПОУ 04053660
Отримувач: Коростишівська міська рада
Рахунок UA908201720314231045302027524

Перемога над окупантом – це наша спільна справа! У наших захисників непереборний бойовий дух, а наша підтримка зробить їх ще сильніше!
Всім мира та добра!!!
Все буде Україна!!! ❤️

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *