Слухати радіо RadioKOR

До уваги виробників та реалізаторів харчових продуктів

0
Оголошення! До уваги виробників та реалізаторів харчових продуктів. У часи, коли вся країна згуртувалася для протидії військовій агресії, підвищення цін на хліб та інші продукти є неприпустимим.
Звертаємо увагу, що ціни на продукти харчування мають залишатися на рівні цін, що були встановлені станом на 23 лютого 2022 року.
Нагадаємо, що 12 січня 2022 р. до пункту 414 постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 внесені зміни, якими передбачено застосування торгівельної надбавки в розмірі не більше 10 відсотків оптово-відпускної ціни на такі соціально значущі продукти: хліб житньо-пшеничний, батон, крупа гречана, цукор-пісок, борошно пшеничне вищого ґатунку, макаронні вироби вітчизняного виробництва (вермішель із борошна пшеничного вищого ґатунку), молоко пастеризоване жирністю 2,5 відсотка (у плівці), олія соняшникова, яйця курячі категорії С1, птиця (тушка куряча) та масло вершкове жирністю 72,5 відсотка з урахуванням рекламних, маркетингових, логістичних послуг, послуг із підготовки, обробки, пакування, інших послуг, пов’язаних із реалізацією кінцевому споживачу.
На підставі вищевикладеного, просимо громадян, які проживають на території населених пунктів Коростишівської міської ради повідомляти Коростишівське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області про випадки завищення цін на продукти харчування, що мають істотну соціальну значимість (перелік затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 р. № 341).
Контактна особа: головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Коростишівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області – Прищепа Наталія Леонідівна (0682215460).
Коростишівська міська рада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *