Слухати радіо RadioKOR

Очільники району завітали до дитячого будинку сімейного типу родини, що у селі Козіївка.

0
Сьогодні очільник району відвідав з робочим візитом Старосілецьку громаду. Про це повідомляє Житомирська РДА.
“Щось символічне є у тому, що саме напередодні зворушливого свята – Дня матері начальник Житомирської районної військової адміністрації Олександр Хомич та його заступник Людмила Заворотнюк завітали до дитячого будинку сімейного типу родини Ольги Ободзінської, що у селі Козіївка.
До початку війни у цій сім’ї, крім рідної доньки, виховувалося семеро дітей, позбавлених батьківського піклування. А коли у лютому російські війська вторглися на нашу територію, мама-вихователька Ольга Ободзінська без вагань погодилася взяти на тимчасове виховання ще чотирьох дітей, залишених без батьківського піклування. До цього вони перебували в обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей «Сонячний дім». Так у цій дружній родині опинилися рідні братики Дмитро і Ярослав та сестрички Тетянка і Люба.
Усі діти оточені турботою та увагою, мають усе необхідне для всебічного розвитку й навчання. Вони із задоволенням поспілкувалися з гостями, поділилися своїми маленькими радощами, творчими захопленнями, розповіли, як допомагають мамі по господарству.
Олександр Хомич привітав Ольгу Ободзінську з Днем матері, подякував за її чуйне серце, яке вона сповна віддає дітям, за любов і милосердя. З побажаннями великій сім’ї міцного здоров’я, успіхів, витримки, що конче необхідна у такий складний для усіх час, він передав родині смаколики, продукти та речі першої необхідності.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *