Слухати радіо RadioKOR

Посівна в умовах війни. Аграрії запевняють: Україна буде з хлібом!

0

Незважаючи на повномасштабну війну в Україні, аграрії, долаючи всі складнощі, йшли на ризик та все ж проводили посівну компанію, бо знали одне – Україна має бути з хлібом!
ТОВ «Коростишівземінвест», що входить до компанії групи Агропросперіс, є однією з найбільших підприємств у роботі з обробки земель Житомирщини, генеральним директором якого є Олександр Вознюк.
Хоча цьогоріч війна внесла свої корективи у весняну посівну, у ТОВ «Коростишівземінвет», як завжди, знаходять шляхи вирішення проблем, які виникають під час своєї діяльності, очікують прибутки від урожаю й розробляють плани на наступний рік. Також аграрії підтримують ЗСУ, вірять у перемогу і не тільки сіють, а й садять дерева.
Як проходила посівна в умовах війни, про що розповідають працівники ТОВ «Коростишівземінвест», про все  це у репортажі з місця події:

-Підпишіться на ютуб-канал Коростишівське радіо

Про перебіг посівної, основні проблеми аграріїв та шляхи їх вирішення в умовах війни, розповідає генеральний директор ТОВ «Коростишівземінвест» Олександр Вознюк.

Посівна компанія у цьому році для всіх українців, попри всі страхи, все ж відбулася, – поділився Олександр Вознюк. Але ТОВ «Коростишівземінвест», показавши свою стабільність і непохитність, навіть в умовах війни, виплачувала заробітну плату усім хто працював і тим, хто перебував вдома, чи поїхав з міста. Більше того, на початку війни виплачували заробітну плату за декілька місяців авансом, щоб люди мали змогу убезпечити свої сім’ї.  Адже, основна задача товариства це – безпека людей, – наголошує керівник.
А щоб люди були забезпечені не тільки хлібом, а ще й продуктами від власного господарства, пайовики ТОВ «Коростишівземінвет» отримуватимуть зерно, кукурудзу, ячмінь. Перемога настане скоро. А після війни домашнє господарство полегшить пережити економічну кризу,  впевнені у компанії.

Редактор “КП “Коростишівське радіо” Надія МЕЛЕНЕЦЬ

Підпишіться на ютуб-канал Коростишівське радіо

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *