Слухати радіо RadioKOR

Творимо футбольну історію Коростишівщини разом

0
На початку літа відбулася чудова подія для нашого району, оскільки тривалий час футбол у Коростишеві занепадав, тому взялися за його відродження.
Ініціатором руху став Олег Вдовін, який і організував установчі збори, де було створено нову футбольну організацію “Коростишівська об’єднана асоціація футболу”.
Голова Житомирської обласної асоціації футболу Руслан Павлюк на зустрічі зазначив, що з таким потужним потенціалом, який є у місті – має бути і потужна команда, яка гідно продовжуватиме творити історію Коростишівщини.
В установчих зборах також взяли участь: депутат Житомирської обласної ради Микола Марчинський, міський голова Іван Кохан, директор районного терцентру Віктор Гончаренко, начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Ігор Джаман та інші вболівальники футболу.
Усі учасники установчих зборів підтримали вітання й побажання та взялися до роботи. Так, головою «Коростишівської об’єднаної асоціації футболу” одноголосно обрали Олега Вдовіна, заступниками – Вадима Лозінського та Олексія Кирилюка, а за виконавчого директора проголосували за Артема Артемчука.
Варто відмітити, що вже до Дня молоді новоствореною асоціацією футболу було проведено кубок Коростишева з міні-футболу, де взяли участь чотири команди: “Факел”, “Воля”, “Акапулько”, “Дружба”. Переможцем турніру стала команда “Факел”.
Віриться, що з таким запалом “Коростишівська об’єднана асоціація футболу” буде творити масштабну історію в нашому міста, на Житомирщині та Україні.
Інформацією поділилася Надія Миколаєнко, вболівальниця ФК “Динамо”
Будьте з нами: http://www.radiokor.com.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *