Слухати радіо RadioKOR

Без традицій — нема культури, без культури — нема нації!

0

Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва відзначається щорічно 9 листопада разом із Днем української писемності та мови.

Музика, слово, пісня й танець зміцнювали віру народу на краще майбутнє, тому це свято талановитих людей, які були і є носіями національної ідеї та історичної пам’яті. Географічні умови, взаємодія з іншими етнокультурами, особливості історичного шляху також вплинули на своєрідність української культури.

Вона, одна з небагатьох, яка змогла вистояти під могутнім натиском чужих агресивних впливів та зберегти свою самобутність. Наша спадщина проникнута також козацьким нескореним національним духом свободи. У сучасному суспільстві важливо визначити і стверджувати високі моральні принципи, засновані на тисячолітньому духовному і культурному набутку українського народу.

Культурні здобутки та традиції – це скарб, який треба берегти та вправно скористатися. Українська культура розкриває нашу сутність та учить нас бути українцями.

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва! Ваша професія – особлива, адже ви покликані дарувати радість душі,  наповнювати високими і світлими почуттями, вчити розуміти прекрасне.  Нехай професійний успіх і любов до своєї роботи ніколи не покидають, нехай здійснюються всі плани.

Фоторепортаж заходів, за участю працівників культури Коростишівщини за 2019 рік: https://www.facebook.com/photo?fbid=163587711375746&set=pcb.553278358821370

Будьте з нами: radiokor.com.ua
Facebook: Радіо Коростишівщини/Korostyshiv NEWS
Instagram: radio.kor
YouTube: Коростишівське радіо
+38068-340-21-96 (telegram)
radio_kor@ukr.net
м. Коростишів, вул. Соборна Площа, 21

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *