Слухати радіо RadioKOR

На часі Коростишівські новини. 03.06.2022

0

У Коростишівській громаді знову нестерпна біль втрати. Загиблого бійця Сергія СТОЛЯРЧУКА у Коростишівській громаді зустрічали на колінах…

Поховали воїна на рідній землі у селі Вільнянці, де народився й виріс. Йому було лише 39…

Без батька залишилося двоє синів, …а мати без сина…

Ми поділяємо сум та розпач від втрати героя з його рідними, близькими, друзями та побратимами…

Схиляємо голови у глибокій скорботі…Вічна пам’ять воїну України!

Герої не вмирають, а навічно вписують своє ім’я в історію України та оберігають її з небес!

 

2.Від початку війни понад 7 мільйонам українських дітей довелося стати дорослими….

«День захисту дітей» — національне свято, покликане привернути увагу усього світу до проблем українських дітей.

В цей день ,1 червня, у Ліцеї №2 Коростишівської міської ради відбувся флешмоб під назвою “Діти проти війни!”. “ Свято закликає нас, дорослих, захищати права дітей”, – прозвучали на заході слова директорки Любов Ліцевич.

На заході відбулася виставка малюнків дітей, де передається крик душі українських дітей проти війни.

Завершальним штрихом флешмобу стало спільне виконання Гімну України, під розгорнутий український прапор.

 

3.Також з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, за ініціативи КУ “Центр надання соціальних послуг” Коростишівської міської ради, спільно з Коростишівським районним сектором Управління ДСНС у Житомирській області, службою у справах дітей Коростишівської міської ради та відділом поліції✓2 Житомирського РайУправління Поліції ГУНП в Житомирській області, 1 червня, для дітей був проведений захід “Веселковий світ дитинства”, за участю місцевої аніматорки Галини Гуменюк.

А враховуючи, що 1 червня відзначався ще й День батьків, хочеться подякувати усім батькам, що наповнюють маленькі серця любов’ю.

Нехай наші сини і доньки якомога довше залишаються безтурботними, веселими, радісними дітьми. Адже дитинства миті неповторні.

Бажаємо, щоб кожна дитина була здорова і оточена любов’ю та турботою батьків. Нехай небо над головою, завжди буде мирним!

4.Також в цей день на стадіоні “Шахтар” до Дня захисту дітей були зіграні футбольні матчі дітей різних вікових категорій U-7, U-9, U-12

Діти отримали купу позитивних емоцій, віримо що їх чекає світле та щасливе майбутнє.

Дякуємо нашим воїнам, які дарують нам змогу, навіть в цей час знаходити можливість для таких заходів! Зазначила Коростишівська Об’єднана

Асоціація Футболу на своїй сторінці у фб.

Слава Україні!

А у Коростишівському шаховому клубі відбувся турнір до Міжнародного дня захисту дітей.

Діти були і завжди залишаються найдорожчим скарбом, гордістю і надією нашої держави.

___

5.Інформація для внутрішньо переміщених осіб, щодо створення платформи єДопомога

Управління соціального захисту населення та охорони здоров’я Коростишівської міської ради інформує, що за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Програми розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Швеції, з метою забезпечення нагальних потреб громадян, які постраждали від російської агресії, Міністерством соціальної політики України було створено платформу єДопомога по збору потреби щодо надання адресної гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам.

 

Завдання проєкту – об’єднати можливості країни, міжнародних неурядових організацій та волонтерів в адресній гуманітарній допомозі.

 

Платформа єДопомога допомагає кожному, хто постраждав від російської агресії.

 

На вказаній платформі можна залишити заявку на отримання гуманітарної допомоги: продуктами харчування, засобами гігієни, ліками, побутовими речами, одягом та скористатися різними видами соціальних послуг.

 

Зареєструватись на платформі єДопомога https://edopomoga.gov.ua/ можна за посиланням, яке ви бачите на ваших екранах (https://social.edopomoga.gov.ua/#about) в рубриці «Отримати допомогу», внутрішньо переміщена особа заповнює заявку на отримання допомоги та обирає необхідні види допомоги у сформованому особистому кабінеті. Після сформованої та відправленої заявки очікує гуманітарну допомогу від обраного благодійника.

______

  1. У сучасному світі медицина не стоїть на місці. І Коростишівська лікарня постійно удосконалюється і освоює нові методики, навіть у складні часи сьогодення.

ЕНДОВЕНОЗНА ЛАЗЕРНА КОАГУЛЯЦІЯ –

Такий сучасний метод лікування варикозного захворювання вен нижніх кінцівок проводять у Коростишівській лікарні! Так, так, я не помилилася!

Замість «застарілого» оперативного прийому, кваліфіковані лікарі пропонують сучасну методику, яка повністю безпечна, безболісна, але ефективна. Вона називається ЕВЛК (ендовенозна лазерна коагуляція) вен нижніх кінцівок. Така процедура триває від 1,5 до 2 годин в залежності від обсягу оперативного втручання.

 

Процедура не вимагає супроводу анестезіологічної бригади, абсолютно безболісна, так як проходить під модифікацією місцевої анестезії – «тунельною» анестезією.

 

Під час операції пацієнт може слухати музику, грати на мобільному телефоні або читати книгу,

адже операція проводиться без єдиного розрізу, всі маніпуляції з пошкодженими венами виробляються через проколи, запевняють у Коростишівській центральній районній лікарні ім.Д.І.Потєхіна Коростишівської міської ради.

 

 

Втрачений студентський квиток виданий 03 вересня 2018 року вищим комунальним закладом «Коростишівський педагогічний коледж ім. І.Я.Франка» Житомирської обласної ради на ім’я РОЖОШЕНКО  Максим Володимирович, вважати недійсним.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *