Слухати радіо RadioKOR

https://youtu.be/FXdopCF-ZLg

Підпишись на ютуб-канал Коростишівське радіо

– Новини; – події; – повідомлення; – оголошення; – реклама;

1.Коростишівська громада знову несе біль втрати. Загиблого воїна Віталія НАЗАРОВА мешканці громади на рідній землі зустріли на колінах…

У п’ятницю, 24 червня відбулося прощання з героєм Віталієм НАЗАРОВИМ, який  загинув  під час оборони України від російської навали.

Коростишівська громада глибоко сумує і співчуває родині загиблого Віталія. Та жодними словами не втамувати пекучий біль, не загоїти рани у душі.

Нехай опіка Всевишнього й наші молитви полегшать гіркоту втрати і родинне горе.

Схиляємо голови у великій скорботі. Вічна пам’ять і шана герою!

Герої не вмирають, а навічно вписують своє ім’я в історію України та оберігають її з небес.

 

2.У четвер, 23 червня відбулася 27 (позачергова) сесія восьмого скликання Коростишівської міської ради, на якій розглядалося більше сорока питань. Левова частина з яких – земельні питання:

– частина з них: щодо оформлення фізичними та юридичними особами правовстановлюючих документів на земельні ділянки під об’єктами нерухомого майна, яке перебуває у них у власності;

-друга частина – відповідно Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану» від 24.03.2022 року, на сесію  були винесені питання про надання фізичним, юридичним особам, аграріям дозвіл на розроблення відповідної документації. Проблема і складність питання виникала при прийнятті деяких рішень, оскільки на одну і ту ж саму ділянку було декілька претендентів.

Також були земельні питання щодо внесення змін у попередні рішення сесій.

Крім того, затвердили  звіт «Про виконання бюджету Коростишівської міської територіальної громади за І квартал 2022 року».

Затвердили звіти про виконання фінансових планів «Центр первинної медико-санітарної допомоги» та «Коростишівська центральна районна лікарня ім.Д. І.Потєхіна» Коростишівської міської ради.

Також затвердили Статут комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Коростишівської міської ради у новій редакції.

Крім того, було прийнято рішення про припинення юридичної особи, комунального підприємства «Коростишівська центральна районна аптека №1» Коростишівської міської ради, шляхом ліквідації.

Рішення про припинення повноважень депутата Коростишівської міської ради депутатами було відхилено.

Загалом депутати плідно опрацювали усі питання, які були винесені до порядку денного та 27 позачергову сесію восьмого скликання Коростишівської міської ради було закрито.

______________________

  1. А 21 червня 2022 року у Коростишівській міській раді відбулося засідання робочої групи по перейменуванню вул. Молодіжної у селі Кропивня на вул. Волосевича.

На засіданні було заслухано звіт про проведення громадського обговорення щодо врахування пропозицій під час прийняття відповідного рішення стосовно назви вулиці в с. Кропивня – залишити вулицю Молодіжна чи перейменувати на вулицю Євгена Волосевича.  Зі звітом можна ознайомитися на сайті Коростишівської міської ради та сайті Коростишівське радіо.

Питання щодо перейменування вулиці Молодіжна на вулицю Євгена Волосевича в с. Кропивня буде подано на розгляд сесії Коростишівської міської ради.

 

  1. 22 червня Україна відзначала День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни.

У Коростишеві вшанували  пам’ять українського народу, полеглих під час Другої Світової війни,  покладанням квітів до Алеї Слави.

Цього скорботного дня схилили голови у хвилині мовчання перед пам’яттю мільйонів полеглих воїнів, невинних жертв, чиє життя забрала війна.

НІХТО НЕ ЗАБУТИЙ!  НІЩО НЕ ЗАБУТО!

  1. «Арки вдячності» з’явилися у Коростишівському парку  на знак подяки польському народу за прихисток і турботу для мільйонів українських людей, в тому числі і багатьом  мешканцям Коростишівської громади.

Коростишівці, за сприяння ГО “Коростишівський парк”, висадили червоні та білі троянди, створивши символічну Арку дружби народів України та Польщі.

«Це найменше, що ми могли зробити на знак вдячності для польського народу», – поділився голова ГО «Коростишівський парк» Олександр БОСОЙ, зазначивши, що це символічно для Коростишівського парку – спадщини польського графа Густава Олізара.

«У перші місяці російсько-української війни Польща стала прихистком для мільйонів українських сімей. Ми ніколи не забудемо доброти та щедрості польського народу. З вдячністю жителі міста Коростишева. Червень 2022 року»  – написано українською та польською мовами на Арці вдячності.

 

  1. Привітали юних переможців та обговорили робочі питання: На нараді керівників закладів освіти Коростишівської міської ради

У середу, 22 червня,  Коростишівський міський голова Іван КОХАН взяв участь у нараді керівників закладів та установ освіти Коростишівської міської ради, де відбулося нагородження переможців обласного етапу захисту робіт МАН  та предметних турнірів.

Також, у ході наради, яку очолював начальник відділу освіти, молоді та спорту Ігор ДЖАМАН,  обговорювалися питання щодо завершення поточного навчального року та підготовки до нового навчального року, щоб підготувати усі заклади освіти для роботи у режимі очного навчання дітей.

 

  1. ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акта – проекту рішення сесії «Про затвердження Порядку організації поховання померлих і ритуального обслуговування населення на території Коростишівської міської ради»

Проект регуляторного акта – рішення сесії «Про затвердження Порядку організації поховання померлих і ритуального обслуговування населення на території Коростишівської міської ради» .

Розробник проекту – відділ економічного розвитку, житлово – коммунального господарства та благоустрою Коростишівської міської ради.

Мета проекту – врегулювання організаційно – правових заходів щодо порядку організації поховання померлих і ритуального обслуговування населення на території Коростишівської міської ради відповідно вимог Закону України «Про поховання та похоронну справу»

Пропозиції та зауваження приймаються  розробником проекту в письмовій формі за поштовою адресою: 12501, м. Коростишів, вул. Володимирська, 1 або за електронною адресою, яку ви бачите на ваших екранах: kor_miskrada@korostyshiv-rada.gov.ua

Строк отримання пропозицій та зауважень  до проекту регуляторного акта становить 1 (один) місяць з дня його оприлюднення.

З проектом рішення та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Коростишівської міської ради в розділі «Регуляторна діяльність»/«Проекти регуляторних актів» https://korostyshiv-rada.gov.ua/rehuliatorna-polityka/65-rehuliatorna-polityka/rehuliatorna-diialnist

 

  1. Оголошення про проведення процедури громадських слухань, щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації:

«земельної ділянки орієнтовною площею  0,2421 га, у зв’язку із зміною цільового призначення земельної ділянки з метою передачі у користування на умовах оренди з «для ведення особистого селянського господарства» на «для розміщення та експлуатації основних підсобних і допоміжних будівель і споруд  підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, яка розташована за межами населеного пункту с. Старосільці, вул. 40-річчя Перемоги, 50-А, Старосілецької сільської ради, Житомирського району Житомирської області.»

Платник ФОП Іщук О.В.

Підстава для розробки ДПТ – Рішення №338 одинадцятої сесії восьмого скликання Старосілецької сільської ради Житомирського району Житомирської області від 16.07.2021 року

Замовником розроблення ДПТ – Старосілецька сільська рада Житомирської обл.

Розробник – ФОП Тичина Н.В.

 

Ознайомитись з Детальним планом території можливо безпосередньо за адресою:  Житомирська обл. Житомирський р-н с. Старосільці в приміщенні Старосілецької сільської ради.

Пропозиції приймалися з «18» лютого 2022 року по «18» березня 2022 року

в приміщенні Старосілецької сільської ради.

Громадські слухання мали відбудуться о 14.00 год. «18» березня 2022 року

Житомирська обл. Житомирський р-н с. Старосільці в приміщенні Старосілецької сільської ради.

У звязку із запровадженням воєнного стану та не можливістю забезпечення безпечних умов проведення громадських слухань, обговорення вище вказаного детального плану території переносяться з «18» березня 2022 року  

на «30»_червня  2022р. о 14.00 год

 

  1. Оголошення про проведення процедури громадських слухань, щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації:

«земельної ділянки орієнтовною площею  0,9 га, яка розташована

за межами с. Козіївка Старосілецької сільської ради з метою визначення

параметрів забудови для індивідуального садівництва»

Платник гр. Осінська О.С.

Підстава для розробки ДПТ – Рішення №299 десятої сесії восьмого скликання Старосілецької сільської ради Житомирської області від 17.06.2021 року 

Замовником розроблення ДПТ – Старосілецька сільська рада Житомирської обл.

Розробник – ФОП Тичина Н.В.

 

Ознайомитись з Детальним планом території можливо безпосередньо за адресою:  Житомирська обл. Житомирський р-н с. Старосільці в приміщенні Старосілецької сільської ради.

Пропозиції приймаються з «28» січня 2022 року по «28» лютий 2022 року

в приміщенні Старосілецької сільської ради..

  Громадські слухання мали відбутися о 14.00 год. «28» лютого 2022 року

Житомирська обл. Житомирський р-н с. Старосільці в приміщенні Старосілецької сільської ради.

 

У звязку із запровадженням воєнного стану та не можливістю забезпечення безпечних умов проведення громадських слухань, обговорення вище вказаного детального плану території переносяться з «28» лютого 2022 року  

на «30»_червня  2022р. о 14.30 год

 

______________________-

  1. Увага! Втрачений студентський квиток вважати недійсним!

Втрачений студентський квиток ТМ номер 12421458 виданий 03 вересня 2018 року вищим комунальним закладом «Коростишівський педагогічний коледж ім. І.Я.Франка» Житомирської обласної ради на ім’я СКАЧКО Аліни Анатоліївни, вважати недійсним.

___________________

  1. ХОДИТИ ДО ЛІСУ НЕБЕЗПЕЧНО!!!

ЛІСІВНИКИ ДП «КОРОСТИШІВСЬКЕ ЛГ» НАПОЛЕГЛИВО ПРОСЯТЬ НЕ ВІДВІДУВАТИ ЛІС ПІД ЧАС ВІЙСЬКОВОГО СТАНУ ТА З РОЗУМІННЯМ ставитися ДО ЗАБОРОНИ.

Шановні громадяни, ми наполегливо закликаємо вас утриматись від ВІДВІДУВАННЯ ЛІСУ, в зв’язку з тим, що по лісових масивах, рекреаційних майданчиках та зонах для прогулянок можуть бути залишені ворогом міни та інші вибухонебезпечні предмети. Також у лісах наразі можуть перебувати диверсійно-розвідувальні групи противника, зустріч із якими може призвести до фатальних наслідків. У випадку виявлення підозрілих осіб або знаходження небезпечних предметів, просимо вас ТЕРМІНОВО повідомити НАЦІОНАЛЬНУ ПОЛІЦІЮ, СБУ або ДЕРЖЛІСГОСП

  1. Вам потрібно пройти бронхоскопію? У КНП «Коростишівська ЦРЛ ім. Д.І.Потєхіна” Коростишівської міської ради обстеження проводять кваліфіковані лікарі:

Ігор Глинський

Вадим Гандзюк

Для запису необхідно звернутися до реєстратури приймального відділення.

Процедура проводиться за електронним направленням сімейного лікаря. Бажаємо здоров’я!

 

  1. А у вівторок, 28 червня о 15.00 годині у Коростишівському Будинку культури відбудеться благодійний концерт, присвячений Дню Конституції України. Зібрані кошти будуть передані на потреби ЗСУ.

Про це повідомляє відділ культури та туризму Коростишівської міської ради. Разом до перемоги

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *