Слухати радіо RadioKOR

Наша землячка Анна Сезько стала срібною призеркою молодіжного Чемпіонату Європи-2020

0

У місті Будва (Чорногорія) з 13 по 22 листопада проходив молодіжний Чемпіонат Європи, учасниками якого стали 175 спортсменів з 22 країн.

У боротьбі за медалі брали участь 15 українців, серед яких 9 хлопців і 6 дівчат. Це другий показник на турнірі серед усіх команд. Росія має на вирішальних раундах 19 спортсменів. Третє місце ділять між собою Болгарія та Польща (по шість півфіналістів). Про це повідомляє Федерація боксу України.

Зображення може містити: 10 осіб, люди стоять та надворі

Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, має їх і Коростишів. Сьогодні, 22-го числа, відбулися фінальні бої, де Анна Сезько з міста Коростишева Житомирської області стала срібною призеркою молодіжного Чемпіонату Європи-2020.

Фото з сторінки Анни Сезько

«Не секрет, що Чемпіонат Європи серед молоді-2020 є першим великим міжнародним боксерським заходом після тривалої паузи і призупинення всіх змагань в зв’язку з пандемією COVID-19. Як віце-президент Європейської конфедерації боксу, хочу додати, що мені надзвичайно приємно, що нам все ж таки вдалось поновити міжнародні змагання. 

Хочу нагадати, що дуже велика увага на цих змаганнях приділяється суворому дотриманню протиепідемічних заходів та виконанню норм медичного протоколу AIBA та EUBC. Цей протокол був розроблений нами, аби максимально убезпечити боксерів та усіх учасників змагань, а також задля того, аби у такий складний час мати змогу проводити змагання та реанімувати спорт, який у поточному році, як і інші сфери нашого життя, зазнав досить складних викликів», – поділився  президент Федерації боксу України, віце-президент Європейської конфедерації боксу Володимир Продивус.

Вітаємо Анну Сезько! Будь завжди лідером і досягай максимальних висот! Будь прикладом для наслідування і завойовуй нові лідерські позиції!

 

Будьте з нами: radiokor.com.ua
Facebook: Радіо Коростишівщини/Korostyshiv NEWS
Instagram: radio.kor
YouTube: Коростишівське радіо
+38068-340-21-96 (telegram)
radio_kor@ukr.net
м. Коростишів, вул. Соборна Площа, 21

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *